Xàtiva convoca el premi nacional de Pintura Juan Francés Fira d’Agost 2021

La inscripció finalitza el 9 de juliol i el primer premi està dotat amb 5.000 euros, mentre que també hi haurà dos accèssits de 1.500 euros

L’Ajuntament de Xàtiva ha publicat les bases de la convocatòria del Premi Nacional de Pintura Juan Francés Fira d’Agost 2021, dotat amb un primer premi de 5.000 euros i dos accèssits de 1.500 euros.

Podran participar tots aquells artistes majors de 18 anys, residents a l’estat espanyol. El concurs està obert a qualsevol temàtica, tècnica i estil de pintura i els autors hauran d’especificar amb precisió les tècniques emprades en la realització de les seues obres. En quant a les dimensions, hauran d’estar entre 81×60 cm i 180×180 cm.

Cada participant podrà presentar un màxim de dues obres, de les quals el jurat tan sols seleccionarà una, sense emmarcar.

La data límit per a inscriure’s al concurs serà el 9 de juliol de 2021, i els participants hauran de realitzar la inscripció de manera online a través de MundoArti (www.mundoarti.com) dins l’apartat de concursos, categoria «pintura», emplenant l’apartat de descripció amb una fitxa tècnica de l’obra (títol, any de realització, tècnica, mesures, valoració…), una breu descripció de l’obra d’un màxim de 1.200 caràcters (espais inclosos), curriculum vitae indicant la trajectòria professional i un dossier amb els treballs dels últims anys. La fotografia de l’obra presentada estarà degudament retallada i s’haurà de presentar en format JPG, amb un màxim de 5MB.

El jurat realitzarà una selecció de 25 obres, que es comunicarà el dia 13 de juliol als interessats. Únicament les obres seleccionades hauran de ser enviades, acompanyades d’un sobre amb les dades de l’autor i de l’obra. El jurat estarà conformat per tres membres de reconegut prestigi al món artístic i de l’àmbit de la cultura, un representant de l’Ajuntament de Xàtiva i un representant de la família de Juan Francés.

El premi es lliurarà el dia 15 d’agost i les obres finalistes s’exposaran des d’eixe dia fins l’11 de setembre a la sala de les Columnes de la Casa de Cultura.

No hay comentarios

Dejar respuesta