Urbanisme prepara a Canals fins a sis intervencions imminents

Fins a 6 actuacions s’iniciaran de manera imminentment a diferents zones del municipi. D’una banda, es procedirà al condicionament del carrer Horts i Virgen de los Dolores amb un pressupost de 43.600€ + IVA, així com del carrer Bonavista d’Aiacor, per quasi 12.500€. La renovació del Parc Calixte III també es farà prompte amb una inversió de 15.000€, a l’igual que la construcció del Parc Caní amb 15.700€. A més, s’adequaran els accessos al Mercat Municipal des de plaça d’Espanya per un valor de 11.800€ i es farà una renovació completa d’aigua potable, clavegueram i asfaltat al carrer Cronista Pareja amb 36.500€.

Els camins rurals també seran reparats i asfaltats, en concret el camí que uneix el Pla Vell amb Cabiscol i el camí de La Válvula. A més, es planeja una renovació de l’enllumenat en l’avinguda de les Corts Valencianes i en el carrer La Parra.

Pel que fa als espais municipals, està pendent que s’inicie la substitució parcial de la fusteria, amb reparacions puntuals, de l’antiga Casa de Cultura «Ca Paquita la Moruna». Al Poliesportiu Municipal també començarà prompte el cobriment de les pistes de pàdel i al Centre Cultural Papa Calixte III es modificarà la instal·lació de la climatització. Per últim, el CEIP Calixte III veurà la seua fusteria exterior renovada.

No hay comentarios

Dejar respuesta