Compromís per Xàtiva renova la seua executiva amb un consens de més de 75%

En la vesprada de divendres es va escollir la nova executiva de Compromís per Xàtiva a un congrés al que es va presentar una única llista consensuada pels formants de la coalició.

Aquesta executiva segueix la norma de Compromís de separar càrrecs orgànics d’institucionals per tal d’afavorir que aquests darrers es centren en el servei a la ciutadania per al que han estat triats.

L’executiva ha estat triada amb un ampli consens ja que no ha rebut cap vot en contra i ha comptat amb el suport de més del 75% dels militants presents al congrés, segons apunten des del col·lectiu.

Segons expliquen des de Compromís, “aquest nou equip de treball suposa la incorporació de saba nova i un creixement en diversitat enriquidora al incorporar gent del col·lectiu d’Iniciativa del Poble Valencià que es va constituir fa uns mesos. El mandat d’aquesta nova executiva pretén configurar un equip que aprope les nostres propostes a la societat i que servisca d’enllaç entre la gent de Xàtiva i els nostres representants a les institucions. En aquest sentit l’executiva explorarà noves vies de col·laboració i cooperació amb les regidories de Compromís a l’ajuntament i amb els representants als consells i altres òrgans municipals”, tal i com comenten.

La nova executiva queda formada per Eliseo Oviedo, Portaveu local; Jordi Gimeno, Secretaria d’organització; Reis Gallego, Secretaria de finances; Joan Martínez-Botella, Secretaria de sectorials; i Isabel Serra, Josep Maria Sebastià i Ferran Minguet, com a vocals.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × dos =