El departament de Desenvolupament Local de Canals ultima la formació del primer semestre de l’any

La intensa sinergia de treball conveniat que des del departament de Promoció Socioecocòmica, dirigit pel propi alcalde, Ricardo Requena, s’ha anat construint amb altres entitats estan donant els seus fruits i la ciutadania es veu beneficiada per l’increment de l’oferta per tal de formar-se i informar-se de manera gratuïta.

De fet, amb el CDT València hi ha confirmats 2 cursos per al primer semestre de 2018, dirigits especialment als desocupats; a través del CEEI s’intentarà acordar aspectes com l’emprenedoria; amb la Cambra de Comerç de València s’oferirà un curs de garantia juvenil confirmat per a la primera meitat de l’any; i la SEW Canals 2018 celebrarà la seua tercera edició de formació europea amb la col·laboració de la Diputació de València. A més, la #FormacióEmpresarial prevista per a maig oferirà als empresaris i comerciants una interessant visió sobre els temes que proposen ells mateixos i es sumarà una nova iniciativa que, baix el nom de Jornades Informatives, pretén tractar temes rellevants per al global de la ciutadania.

Pel que fa a la Fira Comercial del proper 10 de febrer, es confirma la bona acollida per part de la xarxa empresarial amb més del 50% de les carpes sol·licitades i una programació alternativa que cobrirà tot el dissabte amb tallers, animació infantil, conta contes i música, entre altres. La inscripció per a aquesta activitat és totalment gratuïta.

Respecte a l’àrea de projectes europeus, en els mesos de febrer i març, Canals participarà en dues jornades formatives que es duran a terme a Lisboa i Istanbul, on s’intentarà avançar en matèries de treball cooperatiu i col·laboratiu de cara a futures accions europees.

No hay comentarios

Dejar respuesta