Torna el Campus María Pina al Genovés

Una nova edició del campus María Pina que des de fa uns anys es va celebrant al Genovés
començarà el proper dilluns dia 3 de juliol. Però aquest any amb una novetat: el diumenge anterior, 2 de juliol, el Museu de la Pilota del municipi albergarà a les 20:00h la presentació d’aquesta nova edició. Una presentació que comptarà amb la pròpia María Pina, que posteriorment donarà una roda de premsa, l’alcalde del Genovés Pere Revert, els entrenadors que van a formar part del cos tècnic del mateix campus i gran part dels jugadors que participaran d’aquesta activitat.

El campus que començarà el mateix dilluns dia 3 de juliol i acabarà el 29 de juliol, dividint-se en dos torns clarament delimitats pel minibàsquet i bàsquet més adult.

En la presentació, María Pina i el seu equip d’entrenadors explicaran la finalitat del campus i presentaran la roba que aquest any tots els membres del campus van a poder lluir als seus entrenaments.

Pina en declaracions als mitjans de comunicació i després d’anunciar la nova edició d’aquest campus comentava que “ara ens queda el millor, gaudir de l’energia i il·lusió d’aquestos xiquets i xiquetes i ensenyar-los tot el treball que durant molt de temps hem preparat. Al mateix temps també vull agrair la fidelitat de tantes famílies que ens trien per a que aquestos jugadors cresquen”

Per la seua banda, el C.B. Genovés comentava que “per a nosaltres com a club és un luxe poder comptar al nostre poble amb una activitat com aquesta i més si ve de la mà de María Pina, que si ve a nivell esportiu no hi ha suficients qualificatius, a nivell personal ens trobem amb una de les persones que més estima el bàsquet de formació, però sobretot la forma d’estimar-lo. No tenim suficients paraules per agrair-li a María el que decidesca fer el seu campus al nostre poble. És una de les persones que tenim la sort de trobar en el camí i de la qual hem d’aprendre. Ofereix bàsquet de qualitat, bàsquet de formatiu, bàsquet inclusiu, però sobretot educació”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × cuatro =