Pilar Moncho destaca la connexió entre empreses turístiques i públic en la Fira de les Comarques

La vicepresidenta del Patronat de Turisme de València i diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha destacat la connexió entre empreses turístiques i públic directe que ha propiciat la nova Fira de les Comarques celebrada durant el cap de setmana passat en la Plaça de Bous de València.

fira-comarques-4-diaridigital.esTal com ha assenyalat Pilar Moncho, la cita turística organitzada pel Patronat de Turisme “cada vegada és més fira perquè et permet organitzar la teua experiència, viatge o escapada; no solament és un aparador sinó que ha sigut una oportunitat per a activar el sector”.

En només dos dies i mig –la vesprada del divendres, dissabte i diumenge- es van servir més de 10.000 degustacions en la zona gastronòmica “Del tros al plat”, va haver-hi 54 actuacions i es van oferir més de 120 productes turístics oferits per empreses de turisme actiu, de turisme cultural, d’empreses relacionades amb la gastronomia i municipis de 13 comarques diferents i set mancomunitats.

Èxit de públic i d’organització

fira-comarques-1-diaridigital.esSegons ha assenyalat la màxima responsable de l’àrea de Turisme de la Diputació, “hem rebut l’agraïment exprés de les empreses, mancomunitats i ajuntaments que han participat en la fira perquè han pogut interactuar directament amb la població”.

“Ha sigut un èxit de públic i d’organització i hem aconseguit combatre alguns dels inconvenients sobrevinguts, com la sufocant calor, amb refrescants activitats que no han deixat indiferent als milers de visitants que s’han acostat a les casetes de la Fira de les Comarques”, ha manifestat Pilar Moncho.

A més, la diputada de Turisme ha assenyalat l’encert de la nova distribució de la fira i la seua nova definició territorial, amb agrupació de destinacions per comarques, que ha permés donar més relleu i visibilitat a totes les propostes turístiques valencianes suggerides i oferides.

Més de cent premis

fira-comarques-2-diaridigital.esEl Patronat de Turisme, a més, va incentivar la visita als diferents espais de la Fira de les Comarques amb un passaport a nombrosos premis relacionats amb les propostes turístiques presentades. Els visitants que han participat amb el passaport opten a més de cent premis aportats pels ajuntaments i les empreses participants, com per exemple estades de cap de setmana per a dues persones, activitats de turisme actiu, menús en restaurants, visites guiades i lots de productes gastronòmics.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × cuatro =