Xàtiva signa un conveni amb la Universitat d’Alacant

L’objecte de l’acord és establir vies per a la realització en comú d’activitats de divulgació, de formació i d’investigació

firma-convenio-universidad-1-diaridigital.esAhir, a la seu de la Mancomunitat de Municipis La Costera-Canal, l’Ajuntament de Xàtiva i la Universitat d’Alacant formalitzaren la seua relació institucional mitjançant la signatura d’un conveni de col·laboració. A l’acte assistiren l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà; el rector Manuel Palomar; el vicerector de Cultura, Carles Cortés i la regidora d’Educació, Amor Amorós.

L’objecte de l’acord de col·laboració és establir vies per a la realització en comú d’activitats de divulgació, de formació i d’investigació que redunden en benefici d’ambdues parts. Malgrat que l’adopció d’aquest acord no comporta obligacions econòmiques ni per a l’Ajuntament ni per a la universitat, el document obri la possibilitat a l’assessorament per part de la Universitat d’Alacant en matèria cultural i educativa.

Entre les clàusules del conveni figura el foment de la col·laboració per aprofundir en la formació i en la realització d’investigacions relacionades amb tots els aspectes vinculats al desenvolupament, la planificació, la conservació i la gestió dels recursos i activitats municipals.

firma-convenio-universidad-2-diaridigital.es

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 − 11 =