L’Escola Valenciana guardona a tres alumnes de l’Alcúdia de Crespins als Premis Sambori

La Casa de la Cultura de l’Alcúdia de Crespins va acollir divendres passat dia 3 una nova edició dels Premis Sambori organitzat per l’Escola Valenciana que va premiar a tres estudiants de diferents centres educatius del municipi.

Des de l’ajuntament han volgut agrair la participació de tots els xiquets i totes les xiquetes de tots els centres de la comarca de La Costera i en especial a tots els xiquets i totes les xiquetes del centres educatius de l’Alcúdia de Crespins. Els alumnes i les alumnes que han obtés premi del municipi han sigut: Izan Pla Ibañez, del CEIP La Sénia amb l’obra “L’àguila de Pep” (1r premi al primer cicle de Primària); Carolina Nuria Sancho Llacer de la Secció de l’IES Sivera Font amb l’obra “Què va ser de la Ventafocs?” (1r premi Segon cicle de l’ESO) i Laura Boluda Alventosa de l’IES Sivera Font amb l’obra “Com Viure” (1r premi de Batxillerat i Cicles Formatius).

La regidora d’Educació a l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, Maite Juan, va remarcar en el seu discurs la labor que emana des dels centres educatius “per l’esforç de l’educació inclusiva i en valencià”. També va agrair la labor dels pares i de les mares “per afavorir la nostra llengua, la llengua de totes les persones”. Finalment, però no per això menys important, va agrair a Escola Valenciana “pel treball realitzat per i per a tots i totes, i per fer que els Premis Sambori siguen un trampolí de creativitat i qualitat en valencià”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

14 + dieciocho =