La Llosa de Ranes acollirà el Campus Arias de futbol

El passat divendres, 3 de maig, es va realitzar una roda de premsa als Banys de Santa Anna de la Llosa de Ranes per a anunciar que l’última setmana de juny, la Llosa de Ranes acull el Campus Arias de futbol.

En aquesta roda de premsa estaven l’alcalde de la població, Evarist Aznar; el regidor d’esports, David Llobregat; l’organitzador de l’event, Pedro Cuesta i, els ex jugadors del València C.F.: Ricardo Arias, Rubén Ciraolo i Juan Carlos Mohorte.

Campus-Arias-de-futbol-2Aquest campus de futbol té una trajectòria de 7 anys on els més menuts de casa gaudeixen de 6 dies de futbol i d’activitats relacionades amb aquest esport amb tècnics i jugadors professionals lligats al València C.F.

En paraules de l’alcalde: “Per a nosaltres és un plaer tindre-los i ser els seus anfitrions per a que puguen posar en marxa esta activitat esportiva que al mateix temps va a donar a conéixer de la millor manera el nostre poble”.

Campus-Arias-de-futbol3Per a Arias, l’entorn excepcional dels Banys de Santa Anna, l’alberg, les instal·lacions i les facilitats que els han donat des de l’organització i el consistori, no podien negar-se a trasllardar-se fins al municipi. “Este campus està creat i pensat unicament per a que els xiquets durant una setmana, es senten esportistes i futbolistes. Nosaltres convivim una setmana amb ells i la nostra única finalitat és que ho passen bé dins d’una disciplina esportiva”.

A més, Ciraolo va afegir: “Creiem i estem convençuts que en 7 anys hem millorar moltíssim amb els xiquets i per això repeteixen i tornen, perquè les accions tècniques en futbol són les que determinen un millor comportament i els pares ho veuen. Per a nosaltres és fonamental l’aprenentatge i tècnica que un xiquet puga tenir i millorar”.

L’empresa organitzadora Pechechus s’encarregarà de compaginar el món de l’esport, en concret el futbol, amb activitats diverses. Prestant servei per a aportar un poc de diversió i diversitat en les activitats, i poder fer una fusió entre el futbol i la població.

El campus serà del 24 al 29 de juny, per a xiquets i xiquetes d’entre 5 i 17 anys.

No hay comentarios

Dejar respuesta

17 + 8 =