Les visites al castell de Xàtiva es disparen durant el pont

El nombre de visitants del castell de Xàtiva durant els ponts de desembre ha crescut exponencialment respecte a les mateixes dates de l’any passat. Si en 2016 els turistes que pujaren a la fortalesa foren 2.100 en total, en 2017 la xifra s’incrementa fins els 3.520 visitants, el que suposa un increment percentual del 68%.

Segons les dades oferides pel departament de Turisme, el dia 8 de desembre, amb quasi 1200 visitants i el dia 9 de desembre, amb quasi 800 foren els que major afluència de públic registraren, mentre que els dies 6, 7 i 10 al voltant de 500 visitants al dia entraren al castell. Lògicament, la procedència dels turistes és majoritàriament espanyola, donat el caràcter nacional de les festivitats.

Per a la regidora de Turisme, Mariola Sanchis «el notable augment del nombre de visitants del castell ve com a conseqüència de les accions promocionals que venim desenvolupant durant aquestos darrers anys. Els fruits del treball dut a terme demostren que Xàtiva es posiciona com a destinació de referència del turisme d’interior a la Comunitat Valenciana. El suport de l’Agència Valenciana de Turisme i del Patronat de Turisme de la Diputació de València resulta fonamental per explicar aquesta evolució positiva».

La regidora ha volgut destacar també les accions posades en marxa amb l’objectiu de millorar la qualitat dels serveis turístics de la ciutat, com l’adhesió a la xarxa SICTED, la creació de la APP turística de Xàtiva i la presència en diverses convocatòries que permeten la difusió dels valors turístics de la ciutat.

No hay comentarios

Dejar respuesta