La Plaça del Mercat albergarà aquest diumenge una nova edició del Mercat de la Terra

L’activitat està emmarcada dintre de la segona edició de «Quedem al Mercat»

El Mercat de la Terra tindrà de nou aquest diumenge el punt de trobada a la Plaça del Mercat, en una activitat emmarcada aquesta vegada dins del «Quedem al Mercat», que durant el mes de maig realitza diferents activitats dinamitzadores en aquest punt cèntric de la ciutat organitzades per Gent del Mercat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva.

Després de la realització d’activitats musicals o d’oci per als més menuts, arriba el torn d’aquest Mercat impulsat per la Regidoria de Promoció Econòmica que com ve sent habitual oferirà productes ecològics i de proximitat tant de la pròpia comarca de la Costera com de les comarques veïnes, en horari de 10 a 14 hores.

«Volem que els nostres veïns i veïnes, així com els visitants que acudeixen a aquest mercat, puguen obtenir productes propers i a un preu just, contribuint així a protegir els oficis i treballs tradicionals que hui en dia s’estan començant a perdre, i estimulant d’aquesta manera l’economia local», ha explicat el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente.

Entre els diferents productes que s’oferiran aquest diumenge al Mercat de la Terra es troben formatges, verdura, mel, oli, papes, embotits, cervesa o melmelades. També es comptarà amb menjar solidari i amb vi ecològic. Cal recordar que els productes són elaborats respectant el medi ambient.

Aquesta activitat s’ha consolidat ja com a un punt de trobada habitual per al públic que busca productes autòctons i elaborats de forma ecològica.

No hay comentarios

Dejar respuesta