Promoció Econòmica Xàtiva impulsa sis comerços i empreses creades en els dos últims anys

Xàtiva ha dut a terme un Pla de promoció amb la finalitat d’impulsar sis empreses o comerços creats en els dos darrers anys.

El projecte en qüestió ha tingut una durada d’1 mes per empresa, amb un total de 6 empreses, que van ser seleccionades pel departament de promoció econòmica de l’Ajuntament de Xàtiva. El total dels sis packs de llançament ha tingut un pressupost de 5.808 euros.

«Els propietaris de xicotets i mitjans comerços i empreses han de ser conscients de la importància de les estratègies de promoció i comercialització. L’objectiu d’aquest Pla de Promoció és impulsar de forma directa a sis comerços i empreses de Xàtiva que s’hagen constituït en els dos últims anys amb un component innovador i amb vocació de perdurabilitat» ha explicat el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente.

Els participants d’aquest contracte han estat empreses de comunicació dedicades a realitzar campanyes publicitàries, que han posat a disposició de les empreses la seua experiència en el mercat, ajudant així a augmentar els seus ingressos o a millorar el reconeixement de la seua marca.

Alguns dels requisits del projecte eren la realització d’un vídeo de presentació de l’empresa, un lot de fotos de perfils professionals i de tenda, un estudi de la situació de presència digital de la marca i de la seua competència, una campanya d’atracció de seguidors en els perfils socials més utilitzats, una auditoria de la web i la presentació d’un informe de millora, un estudi de viabilitat d’ecommerce, així com suport tècnic amb 2 hores presencials per a la resolució de dubtes i assessorament en social media i altres dos per a formació personalitzada en ferramentes d’aquest àmbit.

Altres requisits que també es demanaren des del Departament de Comerç van ser la gestió i difusió en premsa local, cartelleria i difusió d’una falca en ràdio; la participació en jornades i actes organitzats per l’Ajuntament de Xàtiva relacionats amb l’activitat empresarial, la creació d’un subapartat a la web de Promoció Econòmica, un acte promocional de l’empresa i una orientació en comptabilitat i ús d’eines informàtiques.

Des del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament es troben en aquest moment fent balanç dels resultats d’aquesta convocatòria i recollint les suggerències de millora dels participants, per tal de poder realitzar una nova convocatòria en aquest any 2018.

No hay comentarios

Dejar respuesta