La pel·lícula «Ha nacido una estrella» i el grup Big Band en les Nits a la Fresca

El cine tindrà lloc demà dijous mentre que divendres serà el torn del concert, i tots dos espectacles es desenvoluparan al Jardí de la Pau

El festival Nits a la Fresca continua aquesta setmana amb dues cites més, que tindran lloc demà dijous i divendres en el Jardí de la Pau, en tots dos casos.

Demà dijous, a partir de les 22 hores, es projectarà la pel·lícula «Ha nacido una estrella» (2018), dirigida i interpretada per Bradley Cooper junt amb altres artistes com ara Lady Gaga O Sam Elliot. El film tracta d’una estrella consagrada de la música que una nit coneix i s’enamora d’una jove artista que lluita per eixir avant en el món de l’espectacle, ajudant-la en la seua carrera cap a la fama. Just abans es projectarà el curtmetratge «El somni de la seua vida», de Paella Productions, rodat a Xàtiva durant la celebració d’una edició de la Fira d’Agost.

El divendres, en canvi, serà el torn de la música. A partir de les 22:30 hores, la banda simfònica Grup Big Band de la Música Nova interpretarà l’espectacle «De Europa a Nova York», amb un programa de huit peces de compositors com ara A. Dvorak, K. Weill, S. Reich, A. Copland, R. Strauss o J. Williams.

Cal recordar que les entrades són gratuïtes i es poden adquirir a la Casa de Cultura de Xàtiva en el seu horari habitual. Serà necessari emplenar un formulari amb les dades de contacte per motius sanitaris i de seguretat, i l’accés al recinte es realitzarà de forma escalonada i amb control de temperatura a tots els assistents.

No hay comentarios

Dejar respuesta