Joves Intèrprets Ciutat de Xàtiva atorga els premis de la categoria de vent-metall

La cita continuarà aquest cap de setmana amb l’especialitat de corda fregada

El passat cap de setmana va tindre lloc al Conservatori Lluís Milà de Xàtiva el concurs de l’especialitat vent-metall de Joves Intèrprets «Ciutat de Xàtiva», amb protagonisme dels instruments trompeta, trompa, trombó i tuba.

El premi de la modalitat A ( per a joves de 22 a 26 anys d’edat) va quedar desert, ja que tan sols es va presentar un únic participant, mentre que en la modalitat B (entre 17 i 21 anys) es van presentar un total de huit joves dels que van resultar finalistes Andreu Sanchis Romero (Ontinyent) a la trompeta, Eduard Gisbert Vañó (Bocairent) al bombardí i David Escola Quiles (Cullera) a la trompa, resultant guanyador el bocairentí Eduard Gisbert.
Per últim, en la modalitat C (joves fins a 16 anys), van resultar finalistes: a la trompeta Agustín Punzano Castelló (Biar), Hugo Ciudad Benito (Getafe) i Amalia Escobar García (Campillos); al bombardí Pablo Martínez Del Cerro (Dolors) i Ibai De Miguel González (Sopela); a la tuba Samuel Hernández Imbernón (Torrevella); al trombó Hèctor Mora Cano (Torrent) i Alejandro Tolosa Cabrero (Leganés); i a la trompa Sandra Ramón García (Rafelbunyol). Finalment, el jurat va decidir per unanimitat atorgar el premi a Alejandro Tolosa Cabrero, de Leganés, a més de donar un segon premi al biarenc Agustí Punzano Castelló.

El jurat va estar compost per l’especialista de trompeta José A. García Sevilla, l’especialista de trompa María Martín Portugués, l’especialista de trombó Jaume Gavilán i l’especialista de tuba Mario Torrijo Navarro, actuant com a president José Miguel Fayos.
Aquest cap de setmana continuarà el concurs amb l’especialitat corda fregada en la que els instruments protagonistes seran violí, violoncel i viola.


En Castellà:

Jóvenes Intérpretes Ciutat de Xàtiva otorga los premios de la categoría de viento-metal

La cita continuará este fin de semana con la especialidad de cuerda frotada

El pasado fin de semana tuvo lugar en el Conservatorio Lluís Milà de Xàtiva el concurso de la especialidad viento-metal de Jóvenes Intérpretes «Ciudad de Xàtiva», con protagonismo de los instrumentos trompeta, trompa, trombón y tuba.
Joves-Interpretes-juradoEl premio de la modalidad A (para jóvenes de 22 a 26 años de edad) quedó desierto, puesto que tan solo se presentó un único participante, mientras que en la modalidad B (entre 17 y 21 años) se presentaron un total de ocho jóvenes de los que resultaron finalistas Andreu Sanchis Romero (Ontinyent) a la trompeta, Eduard Gisbert Vañó (Bocairent) al bombardino y David Escola Quiles (Cullera) a la trompa, resultando ganador el bocairentí Eduard Gisbert.


Por último, en la modalidad C (jóvenes hasta 16 años), resultaron finalistas: a la trompeta Agustín Punzano Castelló (Biar), Hugo Ciudad Benito (Getafe) y Amalia Escobar García (Campillos); al bombardino Pablo Martínez Del Cerro (Dolores) y Ibai De Miguel González (Sopela); a la tuba Samuel Hernández Imbernón (Torrevieja); al trombón Hèctor Mora Cano (Torrent) y Alejandro Tolosa Cabrero (Leganés); y a la trompa Sandra Ramón García (Rafelbunyol). Finalmente, el jurado decidió por unanimidad otorgar el premio a Alejandro Tolosa Cabrero, de Leganés, además de dar un segundo premio al biarense Agustí Punzano Castelló.


El jurado estuvo compuesto por el especialista de trompeta José A. García Sevilla, el especialista de trompa María Martín Portugués, el especialista de trombón Jaume Gavilán y el especialista de tuba Mario Torrijo Navarro, actuando como presidente José Miguel Fayos.
Este fin de semana continuará el concurso con la especialidad cuerda frotada en la que los instrumentos protagonistas serán violín, violonchelo y viola.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres − dos =