La Biblioteca Municipal de Xàtiva inicia la campanya anual d’animació lectora

Les activitats, destinades als escolars de Xàtiva, tindran lloc entre els mesos de febrer, març i abril

La Biblioteca Municipal de Xàtiva realitzarà durant els mesos de febrer, març i abril la seua campanya anual d’animació lectora, dirigida a la població escolar de Primària i d’Educació Especial de la ciutat.

Les activitats programades per la Biblioteca, dirigides als col·legis de Xàtiva, correran a càrrec del contacontes Jorge Micó, «El gran Jordiet», per a primer i segon cicle; i per Eva Andújar per al tercer cicle.

Segons han explicat els organitzadors, aquesta animació lectora dirigida als xiquets i xiquetes de Xàtiva transmet els valors transversals d’igualtat i respecte, alhora que els fa descobrir la literatura oral i escrita i els permet conèixer els usos i recursos de la biblioteca a través d’una aproximació amable i lúdica al món de la lectura.

Cal destacar que en la convocatòria anterior d’aquesta campanya d’animació lectora participaren un total de 1.147 xiquetes i xiquets. Enguany, a més dels col·legis de Primària i Educació Especial, també participaran l’Associació Axatea i la Societat Musical Primitiva Setabense.


En Castellà:

La Biblioteca Municipal de Xàtiva inicia la campaña anual de animación lectora

biblioteca-alumnosLas actividades, destinadas a los escolares de Xàtiva, tendrán lugar entre los meses de febrero, marzo y abril

La Biblioteca Municipal de Xàtiva realizará durante los meses de febrero, marzo y abril su campaña anual de animación lectora, dirigida a la población escolar de Primaria y de Educación Especial de la ciudad.


Las actividades programadas por la Biblioteca, dirigidas a los colegios de Xàtiva, correrán a cargo del cuentacuentos Jorge Micó, «El gran Jordiet», para primero y segundo ciclo; y por Eva Andújar para el tercer ciclo.


Según han explicado los organizadores, esta animación lectora dirigida a los niños y niñas de Xàtiva transmite los valores transversales de igualdad y respeto, a la vez que les hace descubrir la literatura oral y escrita y les permite conocer los usos y recursos de la biblioteca a través de una aproximación amable y lúdica al mundo de la lectura.


Hay que destacar que en la convocatoria anterior de esta campaña de animación lectora participaron un total de 1.147 niñas y niños. Este año, además de los colegios de Primaria y Educación Especial, también participarán la Asociación Axatea y la Sociedad Musical Primitiva Setabense.

No hay comentarios

Dejar respuesta

10 − tres =