Joventut programa un viatge per a joves a Astúries en Pasqua

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva ha programat un viatge per a les vacances de Pasqua. La destinació escollida per a aquesta ocasió és el Principat d’Astúries. Del 26 al 30 de març, qui desitge apuntar-se a aquesta activitat podrà visitar la localitat de Cangas d’Onís, fer una excursió als Pics d’Europa, practicar esports d’aventura amb un descens del riu Sella o conéixer el procés d’elaboració de la sidra, gràcies a la visita a un llagar.

L’allotjament està previst en Cangas d’Onís. El preu, que inclou totes les activitats, és de 185 euros per a jove menors de 30 anys empadronats a Xàtiva i de 199 euros per a la resta de públic.

La reserva de places s’ha d’efectuar al Centre d’Informació Juvenil de la Casa de la Joventut (C/ Montcada, 14 – Xàtiva. Tel. 96 227 43 42 – joventut@ayto-xativa.es). El viatge està organitzat per Viajes Levante, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva.


En Castellá:

La concejalía de Juventud del Ayuntamiento de Xàtiva ha programado un viaje para las vacaciones de Pascua. El destino escogido para esta ocasión es el Principado de Asturias. Del 26 al 30 de marzo, quien deseo apuntarse a esta actividad podrá visitar la localidad de Cangas de Onís, hacer una excursión a los Picos de Europa, practicar deportes de aventura con un descenso del río Sella o conocer el proceso de elaboración de la sidra, gracias a la visita a un llagar.

El alojamiento está previsto en Cangas de Onís. El precio, que incluye todas las actividades, es de 185 euros para joven menores de 30 años empadronados en Xàtiva y de 199 euros para el resto de público.

La reserva de plazas se tiene que efectuar en el Centro de Información Juvenil de la Casa de la Juventud (C/ Montcada, 14 – Xàtiva. Tel. 96 227 43 42 – joventut@ayto-xativa.es). El viaje está organizado por Viajes Levante, con la colaboración del Ayuntamiento de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta