La gira comarcal de l’Escalante rodarà per 10 pobles amb l’obra Pi

• La diputada del Teatre Escalante, Glòria Tello, destaca la itinerància per les comarques valencianes de l’obra de producció pròpia Pi, amb coreografia inspirada en les formes de la natura

• Burjassot, Paterna, Tavernes de la Valldigna, Ontinyent, Requena, Alzira, Almussafes, Sueca, la Pobla de Vallbona i Aldaia acolliran les representacions de Pi

La gira comarcal de l’Escalante viatjarà per les comarques valencianes amb l’obra de producció pròpia PI, un espectacle de dansa posada en escena per la companyia ‘Otra Danza, S.L.’. Les localitats que acolliran la gira comarcal són Burjassot i Paterna (Horta Nord) Tavernes de la Valldigna (la Safor), Ontinyent (la Vall d’Albaida), Requena (la plana Utiel-Requena), Alzira (Ribera Alta), Almussafes i Sueca (Ribera Baixa), la Pobla de Vallbona (Camp de Túria) i Aldaia (Horta Sud).

L’objectiu de la gira és «fer itinerants les nostres produccions», segon explica la diputada del Teatre Escalante, Glòria Tello, qui afegix que «amb la gira comarcal acostem a les nostres comarques una proposta escènica per a públic familiar».

Així, la Diputació organitza 10 representacions que es realitzaran durant el període comprés entre el 2 d’octubre i el 30 de desembre de 2020. Com explica el programador en trànsit del Teatre Escalante, Gabi Ochoa, amb la gira comarcal «es podrà gaudir de la riquesa visual de PI, una obra que posa en valor allò que ens envolta».

No hay comentarios

Dejar respuesta