Finalitzen les activitats extraescolars del primer trimestre a Canals

Amb la fi del primer trimestre escolar acaben també les diverses activitats extraescolars que l’Ajuntament de Canals, a través de la regidoria d’Educació, organitza, i coordina amb els centres educatius de la localitat en la primera part del curs.

Aquestes van començar el 6 d’octubre amb el Correllengua per tal de celebrar el 9 d’octubre, rendint homenatge a la cultura i les tradicions valencianes.

A finals d’octubre, els alumnes de 4t, 5é i 6é també participaren en un concurs de dibuix organitzat per Medi Ambient de la Diputació de València.

La proposta que la Regidoria va encetar per a impulsar l’assistència dels xiquets al teatre va tindre el seu inici a finals d’octubre amb els alumnes de 1r d’ESO i EPA. Aquesta es va estendre al llarg de novembre amb dos espectacles més al Centre Cultural Papa Calixte III, que congregaren a centenars de xiquets entre alumnes d’infantil i primària.

D’altra banda, el 21 i 22 de novembre es varen impartir els tallers per a la conscienciació de la igualtat/desigualtat i la violència de gènere de la mà de Kyrios Educación a la Casa de Cultura «Ca Don José».

Els xiquets de l’Escoleta Infantil La Torreta també van passar una estona molt divertida amb l’espectacle de màgia que els va portar Carlos Barfi en desembre. I per a celebrar el Nadal i acomiadar-se del primer trimestre, les classes d’alguns col·legis van eixir al carrer a cantar nadales, desitjant bones festes a tot el poble de Canals.

Per al responsable de l’àrea i alcalde de Canals, Ricardo Requena, «ha sigut un primer trimestre reconfortant no solament perquè hem aconseguit afiançar este projecte d’activitats complementàries, sinó perque a més cada any augmenta la varietat de propostes així com els distints departaments que hi col·laboren».

No hay comentarios

Dejar respuesta