El Mercat Medieval de Xàtiva obri les seues portes amb més de 80 parades

Un any més, el Mercat Medieval ha arribat a la ciutat de Xàtiva però enguany ho fa amb importants novetats. D’una banda, la seua ampliació a tota una setmana, es podrà visitar fins el dia 7, i d’altra la diversitat de serveis entre els que destaquen parades d’artesans i menjars, espectacles d’animació, exhibició d’aus de vol, mostra d’oficis i jocs per als més menuts, entre altres.

IMG_1361-w700-h467En total, més de 80 parades, tal i com assegurava el responsable de l’empresa encarregada del muntatge, l’empresa Balconet qui també destacava que enguany es compta amb la participació d’artesans de tota Espanya i una zona de ludoteca amb una granja per als més menuts i més de 40 jocs.

Sens dubte, una molt bona oportunitat per realitzar les compres de Reis en horari d’11:00h a 22:00h i gaudir de totes les activitats complementàries. Una oportunitat, han afegit des de l’empresa, tant per als veïns de Xàtiva com per als de les pobacions d’al voltant.

IMG_1340-w700-h467Per la seua banda, el regidor de Festes, Pedro Aldavero, ha explicat que «anem aumentant el mercat no només en dies sino també en capacitat i diversitat el que suposa un gran esforç de l’empresa que es veu reflexat» El regidor va destacar que «el dia 1 es va inaugurar per la nit amb molta gent i que el mercat suposa un atractiu més per visitar la ciutat durant aquestes dates».

Per últim va comentar que «s’ha ampliat el muntatge al carrer Caldereria per a deixar lliure la Seu per a l’arribada dels Reis».

No hay comentarios

Dejar respuesta