10 persones treballaran i es formaran a la Font gràcies a un nou taller d’ocupació

L’ajuntament de la Font de la Figuera ha presentat les 10 persones que es formaran i treballaran durant un any al pròxim Taller d’Ocupació en el camp de la jardineria.

A través del mateix, es pretén complir l’objectiu de dotar la Font de la Figuera dels serveis de condicionament i manteniment de jardins i zones verdes en diferents espais públics de la localitat. Una cosa molt celebrada des de l’Ajuntament. De fet, la regidora de Medi Ambient, Carmen Asensi afirma ser una molt bona oportunitat per seguir mantenint en òptimes condicions les zones verdes de la Font de la Figuera, alhora que es fomenta l’ocupació en la població.

El SERVEF, a través del qual s’ha gestionat la subvenció, va confirmar fa unes setmanes a l’ajuntament la dotació màxima de 194.529,60 euros destinada al mateix. L’Alcalde i al seu torn responsable de personal, Vicent Muñoz, afirma, «després de molt esforç, esta bona notícia es transformarà en suport econòmic per a 10 famílies durant un any. Aquest èxit col·lectiu confirma que la línia de treball duta dóna els seus fruits”.

No hay comentarios

Dejar respuesta