Festa de L’Orgull LGTBIQA+ 2024 de Xàtiva, un esdeveniment gratuït per a totes les persones

  • La festa, oberta i gratuïta per a tota la ciutadania, se celebrarà a partir de les 22.00 h al Jardí de la Pau de Xàtiva
  • A les 22.00 h actuarà Marcus Massalami, i a partir de les 23.30 h Sukha DJ Set
  • Prèviament a la festa, hi haurà un sopar de pa i porta on sí que cal inscripció i compra de tiquet previ

Xàtiva. Este dissabte 6 de juliol, a partir de les 22.00 h, al Jardí de la Pau de Xàtiva, tindrà lloc la Festa de l’Orgull LGTBIQA+ 2024 de Xàtiva, la qual és oberta i gratuïta per a tota la ciutadania. En concret, a les 22.00 h actuarà Marcus Massalami, i a partir de les 23.30 h Sukha DJ Set. Es comptarà amb una barra amb consumicions a preus populars gestionada per l’Associació Arc de Sant Martí LGTBIQA+ de Xàtiva i voltants.

Abans de la festa (i de manera independent a esta), a les 21.00 h, hi haurà un sopar de pa i porta on sí que cal inscripció i compra de tiquet previ. La compra de tiquet per al sopar té un preu de 3 € (inclou cadira, una consumició de beguda i picadeta). Les persones interessades a inscriure’s al sopar poden adquirir tiquet contactant amb arcdesantmartixativa@gmail.com o mitjançant un formulari en línia, el qual es pot trobar a la biografia del perfil d’Instagram d’Arc de Sant Martí LGTBIQA+ de Xàtiva i voltants (@arcsantmartixtv).

Des de l’Associació Arc de Sant Martí LGTBIQA+ de Xàtiva i voltants s’anima a tota la ciutadania de Xàtiva, la Costera i localitats i comarques veïnes a participar d’esta festa de totes les persones, per a celebrar i defendre totes les maneres de ser i d’estimar.

No hay comentarios

Dejar respuesta