350 escolars gaudeixen de l’Escola d’Estiu de l’Ajuntament d’Ontinyent

L’alcalde Jorge Rodríguez i la regidora Paula Soler visiten les activitats, que es duen a terme en el col·legis Bonavista, Lluis Vives, Martínez Valls i l’Espai Jove

350 xiquets, xiquetes i joves de 2 a 16 anys estan gaudint des del passat dilluns 1 de juliol i fins al proper 2 d’agost de les activitats de l’Escola d’Estiu Municipal, posada en marxa per l’Ajuntament per ajudar a conciliar la vida familiar i laboral de les families de la ciutat.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i la regidora d’Igualtat, Paula Soler, han visitat les activitats que es duen a terme en el col·legi Lluis Vives, centre al que es desenvolupa l’Escola d’Estiu per a 300 xiquets i xiquetes de 2 a 11 anys, juntament amb els col·legis Bonavista i Martínez Valls. A més a més, a l’Espai Jove, hi ha una Escola d’Estiu adaptada per a 50 adolescents de 12 a 16 anys.

Paula Soler explicava que esta iniciativa, que compta amb finançament del Ministeri d’Igualtat i la Generalitat Valenciana a través del Pla Corresponsables, “és una apostaclara d’aquest govern per afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar, amb uns preus més continguts i una quantitat de places superior a moltes de les capitals de les comarques veïnes”. Cal recordar que l’escola d’Estiu per a escolars de fins a 11 anys té un preu de 40 euros amb descomptes de fins al 75%, i l’escola d’adolescents és gratuïta. Soler afegia que “gràcies a l’experiència en una gestió econòmica prudent hem avançat els 105.000 euros del cost de l’escoleta fins que ens arriben els fons de la subvenció, treballem per posar recursos a l’abast de les families”, remarcava.

Per afavorir un aprofitament real del servei, per poder gaudir del servei durant tot el periode no es poden fer mes de 3 faltes consecutives sense justificar. Els xiquets i xiquetes en necessitats especials compten amb una atenció específica per part dels monitors i monitores.

No hay comentarios

Dejar respuesta