Una empresa de Xàtiva fabrica una bici-bus ecològica de rècord destinada a escolars de Luxemburg

El vehicle, creat per l’empresa Beer Bike Spain, està exposat aquest dimecres junt a l’Oficina de Turisme de Xàtiva

La regidora de Turisme Raquel Caballero ha visitat aquest migdia, junt amb altres membres de la corporació municipal, la bicicleta elèctrica fabricada per l’empresa de Xàtiva Beer Bike Spain per encàrrec de l’Ajuntament de Luxemburg com a vehicle per a escolars.

L’empresa està especialitzada en vehicles ecològics destinats a l’àmbit lúdic i recreatiu a més de realitzar comandes, com ara aquesta bici-bus que entrarà al llibre Guiness dels Rècords com a vehicle sostenible més llarg i amb més passatgers pedalejant, i que durant aquest dimecres es pot visitar junt a l’Oficina de Turisme de Xàtiva per a que els veïns i veïnes puguen conèixer-la de més a prop, abans de ser enviada al seu destí.

«Estem molt orgullosos de que una empresa de Xàtiva que es dedica a la fabricació de bicicletes elèctriques i altres vehicles sostenibles se li haja encomanat ara la fabricació d’un vehicle com aquest», ha manifestat la regidora de Turisme Raquel Caballero, qui ha assegurat que «l’Ajuntament va a apostar per vehicles sostenibles que estiguen a disposició dels visitants i dels turistes, per tal de visitar els nostres monuments més emblemàtics i paratges naturals». Caballero ha indicat que ara «és més important que mai apostar per la mobilitat sostenible enfront de l’auge en l’ús del vehicle privat, també en l’àmbit turístic».

El manager de l’empresa, Toni Mira, ha explicat que aquest «és un vehicle que té la finalitat de portar a 16 xiquets i xiquetes a l’escola, i que ens han encomanat des de l’Ajuntament de Luxemburg mitjançant un projecte que estan portant a terme».

Aquest transport es convertirà -una vegada es certifique- en la bicicleta amb la qual més persones puguen pedalejar al mateix temps. «Esperem que aquesta iniciativa pionera siga la primera de moltes, perquè és ecològica i sostenible en un moment en que hem d’apostar per aquest tipus de vehicles», ha indicat Mira.


En Castellà:

Una empresa de Xàtiva fabrica una bici-bus ecológica de récord destinada a escolares de Luxemburgo

El vehículo, creado por la empresa Beer Bike Spain, está expuesto este miércoles junto a la Oficina de Turismo de Xàtiva

La concejala de Turismo Raquel Caballero ha visitado este mediodía, junto con otros miembros de la corporación municipal, la bicicleta eléctrica fabricada por la empresa de Xàtiva Beer Bike Spain por encargo del Ayuntamiento de Luxemburgo como vehículo para escolares.

La empresa está especializada en vehículos ecológicos destinados al ámbito lúdico y recreativo además de realizar pedidos, como ahora esta bici-bus que entrará en el libro Guiness de los Récords como vehículo sostenible más largo y con más pasajeros pedaleando, y que durante este miércoles se puede visitar junto a la Oficina de Turismo de Xàtiva para que los vecinos y vecinas puedan conocerla más de cerca, antes de ser enviada a su destino.

«Estamos muy orgullosos de que una empresa de Xàtiva que se dedica a la fabricación de bicicletas eléctricas y otros vehículos sostenibles se le haya encomendado ahora la fabricación de un vehículo como este», ha manifestado la concejala de Turismo Raquel Caballero, quien ha asegurado que «el Ayuntamiento va a apostar por vehículos sostenibles que estén a disposición de los visitantes y de los turistas, para visitar nuestros monumentos más emblemáticos y parajes naturales». Caballero ha indicado que ahora «es más importante que nunca apostar por la movilidad sostenible frente al auge en el uso del vehículo privado, también en el ámbito turístico».

El manager de la empresa, Toni Mira, ha explicado que este «es un vehículo que tiene la finalidad de llevar a 16 niños y niñas a la escuela, y que nos han encomendado desde el Ayuntamiento de Luxemburgo mediante un proyecto que están llevando a cabo».

Este transporte se convertirá -una vez se certifique- en la bicicleta con la cual más personas puedan pedalear al mismo tiempo. «Esperamos que esta iniciativa pionera sea la primera de muchas, porque es ecológica y sostenible en un momento en que tenemos que apostar por este tipo de vehículos», ha indicado Mira.

No hay comentarios

Dejar respuesta

trece − 10 =