El servei del PROP de Xàtiva es traslladarà a l’antiga oficina de Turisme de l’Albereda Jaume I

La inversió ha estat al voltant dels 20.000 euros i el canvi es farà efectiu a finals de setembre o principis d’octubre

L’oficina del PROP de Xàtiva, que actualment es troba al propi Ajuntament de la ciutat, canviarà la seua ubicació en les pròximes setmanes a altre punt de l’Albereda Jaume I, concretament a l’antiga oficina de Turisme situada en el número 50.
Aquest matí ha tingut lloc una visita del Secretari Autonòmic de Participació i Transparència, Antoni Llorente, qui ha mantingut una reunió amb l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i els tinents d’alcalde Xelo Angulo i Ignacio Reig, amb posterior visita a les instal·lacions.

Les obres de condicionament, en les quals s’ha produït una inversió al voltant dels 20.000 euros, avancen a bon ritme i està previst que a finals de setembre o principis d’octubre es faja efectiu el pas dels treballadors que actualment estan en la planta baixa de l’Ajuntament cap a les noves oficines del PROP.

«Aquesta és una bona notícia perquè es milloren els serveis que es presten a la nostra ciutat per part de la Generalitat Valenciana, i al mateix temps també es descongestiona d’una manera important la planta baixa de l’Ajuntament que en aquest moment, al haver de combinar el registre i l’atenció municipal amb la del PROP, feia que en moments puntuals hi haguera una saturació», ha manifestat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.

Aquest canvi d’ubicació permetrà solucionar els problemes de cues, soroll i falta de privacitat de l’atenció actual, donat el creixement de l’afluència de ciutadans a les taules de la planta baixa de l’Ajuntament destinades al PROP, que ha crescut fins superar les 50.000 visites anuals, i traslladant aquest servei a l’antiga oficina de Turisme que es troba sense ús des de la reubicació de la mateixa.


En Castellà;

El servicio del PROP de Xàtiva se trasladará a la antigua oficina de Turismo de la Albereda Jaume I

La inversión ha rondado los 20.000 euros y el cambio se hará efectivo a finales de septiembre o principios de octubre

La oficina del PROP de Xàtiva, que actualmente se encuentra en el propio Ayuntamiento de la ciudad, cambiará su ubicación en las próximas semanas a otro punto de la Albereda Jaume I, concretamente a la antigua oficina de Turismo situada en el número 50.
Esta mañana ha tenido lugar una visita del Secretario Autonómico de Participación y Transparencia, Antoni Llorente, quien ha mantenido una reunión con el alcalde de Xàtiva Roger Cerdà y los tenientes de alcalde Xelo Angulo e Ignacio Reig, con posterior visita a las instalaciones.
Las obras de acondicionamiento, en las cuales se ha producido una inversión de alrededor de 20.000 euros, avanzan a buen ritmo y está previsto que a finales de septiembre o principios de octubre se haga efectivo el paso de los trabajadores que actualmente están en la planta baja del Ayuntamiento hacia las nuevas oficinas del PROP.
«Esta es una buena noticia porque se mejoran los servicios que se prestan en nuestra ciudad por parte de la Generalitat Valenciana, y al mismo tiempo también se descongestiona de una manera importante la planta baja del Ayuntamiento que en este momento, al tener que combinar el registro y la atención municipal con la del PROP, hacía que en momentos puntuales hubiera una saturación», ha manifestado el alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.
Este cambio de ubicación permitirá solucionar los problemas de colas, ruido y falta de privacidad de la atención actual, dado el crecimiento de la afluencia de ciudadanos en las mesas de la planta baja del Ayuntamiento destinadas al PROP, que ha crecido hasta superar las 50.000 visitas anuales, y trasladando este servicio a la antigua oficina de Turismo que se encuentra sin uso desde la reubicación de la misma.

No hay comentarios

Dejar respuesta