Els instituts Simarro de Xàtiva i Els Foies de Benigànim guanyen en Pilota a l’Escola

El Poliesportiu Municipal ontinyentí va reunir a 15 centres educatius de les tres províncies en la fase final de la competició

165 xics i xiques d’Educació Secundària Obligatòria de 15 centres educatius de València, Alacant i Castelló es donaren cita aquest dimecres al Poliesportiu Municipal d’Ontinyent per participar en la fase final de la competició de Pilota a l’Escola, dins del programa de la Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de l’Esport.

La instal·lació de la capital de la Vall d’Albaida, seu un any més d’aquesta fase final jugada a raspall, va acollir a xics i xiques dels centres educatius Fra Ignasi Barrachina d’Ibi, IES Serra d’Irta d’Alcalá de Xivert, IES La Foia d’Elx, IES La Canal de Navarrés, IES Doctor Lluís Simarro Lacabra de Xàtiva, IES Escultor En Francesc Badia de Foios, IES Enric Valor d’Orba, IES Pedreguer, IES Gilabert de Centelles de Nules, IES Consuelo Aranda d’Alberic, IES Càrcer, Colegio Hernández de Castelló, IES Les Foies de Benigànim, IES Vall de la Safor de Vilallonga i IES Molí del Sol de Mislata.

En la competició del Primer Cicle, el triomf va correspondre a l’equip de l’IES Doctor Lluís Simarro Lacabra 1 de Xàtiva, per davant de l’IES Vall de la Safor 3, subcampió. L’equip 4 saforenc es va fer amb el bronze.

Pel que fa a la competició del Segon Cicle, el títol va ser per a l’IES Les Foies ‘Campions’, de Benigànim. El subcampionat, també per al mateix centre, s’ho embutxacà la formació Les Foies ‘ABCD’, mentre que el Col·legi Hernández de Castelló (Ribera Alta) s’adjudicà la tercera posició.

El lliurament de premis va correspondre a Ferran Gandia, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, i Rodrigo Aranda, Tècnic de la conselleria de Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

COMPETICIÓ

– 1r CICLE

CAMPIÓ: IES DOCTOR LLUÍS SIMARRO LACABRA 1

SUBCAMPIÓ: IES VALL DE LA SAFOR 3

TERCER: IES VALL DE LA SAFOR 4

– 2n CICLE

CAMPIÓ: IES LES FOIES CAMPIONS

SUBCAMPIÓ: IES LES FOIES «ABCD»

TERCER: COL·LEGI HERNANDEZ 3

No hay comentarios

Dejar respuesta