La XI edició de la Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent creix i comptarà amb 59 expositors

  • Jorge Rodríguez destaca l’esforç conjunt d’Ajuntament i professionals dels comerços, serveis i hostaleria «per fer de la ciutat tot un referent en el sector»
  • Natàlia Enguix posa de relleu la varietat de l’oferta d’una cita «absolutament consolidada» que també inclourà 10 actuacions de música en directe

La XI edició de la Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent creix enguany, i comptarà amb 59 expositors, un 18% més de les 50 de l’edició anterior, on es comptarà amb una ampla oferta d’establiments de comerç, serveis i hostaleria. La fira, que impulsa l’Ajuntament d’Ontinyent amb el suport de les associacions Comerç IN, SOC i AHVAL, també comptarà amb   un escenari on tindran lloc fins a 10 actuacions de música en directe, un 20% més que les 8 de l’any passat.

L’edició d’enguany, que tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de juny, era presentada aquest dijous en una roda de premsa en la que l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, destacava que “anys arrere mai hauriem pensat en superar a altres ciutats en aquestos sectors, i si ho hem aconseguit no es fruit de la casualitat, sinò del treball, qualitat i l’esforç conjunt d’Ajuntament i professionals dels comerços, serveis i hostaleria per fer de la ciutat tot un referent. L’Ajuntament destina enguany 80.000 euros a esta cita, en la que creuen els professionals, que incrementen també la seua aportació enguany. Va a ser un exemple de centre comercial obert on mostrar una ampla oferta de la que ens hem de sentir molt orgullosos, no necessitem anar a buscar fora de la ciutat allò que tenim ací”, remarcava.

La regidora de Promoció Econòmica, Natàlia Enguix, donava detalls d’una fira que tornarà a ocupar el carrer José Iranzo entre els encreuaments amb el carrer Pius XII i l’Avinguda d’Albaida en la part de comerços i serveis; i al recinte firal per a la part d’hosteleria i actuacions musicals. Una cita “absolutament consolidada”, que comptarà amb 47 expositors d’establiments diversos de comerços i serveis, i altres 12 específiques d’hostaleria. A més a més, es comptarà amb un nou espai dedicat als llibres al final de l’Avinguda d’Albaida, així com amb un Punt Violeta de la regidoria d’Igualtat.

Pel que fa a la part musical, Natàlia Enguix agraïa el treball d’AHVAL en la coordinació dels concerts, als que enguany  s’aposta per combinar grups joves que s’inicien amb altres amb més experiència. Divendres 7 de juny actuaran “Star on years” (20:00 hores); “Músics de carrer” (22:00) i “Cistella de Mimbre” (00:00). Dissabte actuaran “Salida (13:00 hores); “Pez Negro” (20:00), “Spicy Cherries” (22:00) i un DJ a les 00:00 hores. Finalment, diumenge actuaran “Germans Brothers” (13:00 hores); “Grupo Ñ” (19:00) i “Suite Rumba” (21:00).

Quant als horaris d’obertura al públic, presenten lleugeres variacions respecte a l’edició anterior: la part de comerços i serveis obrirà divendres de 18:00 a 22:30 hores; i dissabte i diumenge amb idèntic horari, de 10:30 a 14:00 i de 18:00 a 22:30. Quant a la part d’hostaleria, obrirà divendres de 19:00 a 03:00 hores; dissabte de 12:00 a 14:30 i de 18:00 a 03:00, i diumenge 12:00 a 14:30 I de 18:00 a 23:00 hores.

Des de les assicoacions participants intervenien Marisa Bernabeu (SOC), Ana Ferrero (Comerç IN) i José Gómez (Ahval), qui coincidien en agrair el suport de l’Ajuntament a l’activitat econòmica local, i als establiments participants per l’esforç tant en posar a punt la infrastructura necessària per eixir al carrer com per oferir promocions i preus especials. Així mateix, convidaven a la ciutadania d’Ontinyent i les comarques veïnes a gaudir d’una oferta “variada i molt atractiva” per gaudir del cap de setmana del 7 al 9 de juny.

No hay comentarios

Dejar respuesta