El Club Atletisme Ajos Xàtiva presenta la seua nova directiva presidida per Gabi Navarro


· El nou equip inclou també a Julián Navarro, Pascual Moscardó, Rafa Giménez, Jorge Soro, Salvador Pérez i José Manuel Marco

El Club Atletisme Ajos Xàtiva celebrava dilluns passat 15 d’abril una assemblea general extraordinària es va produir el cessament de l’anterior junta directiva, després de cinc anys de gestió, i l’entrada del nou equip que dirigirà el club durant els pròxims quatre anys. El nou president, que encapçalava l’única candidatura presentada, serà Gabi Navarro Carmona, que pren així el relleu del seu germà, Julián Navarro Carmona, qui ostentava el càrrec i que passarà ara a ser vicepresident. L’equip el completaran com a tresorer Pascual Moscardó Martínez; com a vocals Rafael Giménez, Jorge Soro Doménech i Salvador Pérez Picazo; i com a secretari José Manuel Marco Albiñana.

El nou president i la seua Junta directiva inicien un nou projecte carregat d’il·lusió i molta faena per a afrontar importants reptes. En paraules de Gabi Navarro, “comencem aquesta etapa amb la il·lusió de fer les coses de la mateixa forma, però sempre intentant millorar. Som el club encarregat d’organitzar una de les millors mitges maratons de la Comunitat Valenciana i consegüentment continuarem exercint eixa labor perquè nostra MMX continue sent un referent, però també volem que se’ns conega com el club d’atletisme i la gran família que som, a la qual animem a unir-se a qui ho desitge”, remarcava.

No hay comentarios

Dejar respuesta