● Envasos sostenibles per al comerç electrònic, productes plastic replacement, la gamma foodservice, embalatge premium i un ampli portfolio de solucions per al sector agroalimentari són algunes de les novetats que Hinojosa presentarà en Hispack 2024

● Durant la fira, la companyia rebrà tres guardons Liderpack que reconeixen la seua innovació en el desenvolupament d’embalatge sostenible

València, 18 d’abril de 2024 – Hinojosa Embalatge Group participa per primera vegada en Hispack 2024, una fira de referència per al sector de l’embalatge a Espanya. L’esdeveniment es durà a terme a Barcelona del 7 al 10 de maig i reunirà més de 30.000 professionals amb l’objectiu de potenciar l’impacte positiu, la innovació i la logística de l’embalatge en la indústria, les persones i el planeta.

En aquesta nova edició, la companyia, especialitzada en solucions d’embalatge sostenible, aterra en Hispack en línia amb el seu compromís continu amb l’excel·lència en el disseny d’envasos, marcant el camí cap a un futur més eficient basat en l’economia circular.

Hinojosa aposta pel seu model d’innovació integral, que abasta des de la conceptualització fins a la implementació de solucions avantguardistes. Aquest enfocament es reflecteix en els productes presentats en Hispack 2024, un ampli catàleg d’envasos sostenibles per a diversos sectors. Entre totes les innovacions, destaquen els seus productes plastic replacement o comerç electrònic, les seues solucions especialitzades en foodservice, agricultura, aliments frescos i congelats, així com el seu exclusiu embalatge premium.

Productes que marquen la diferència en innovació

El compromís d’Hinojosa amb la sostenibilitat impulsa la recerca i desenvolupament de materials respectuosos amb l’entorn i processos de producció eficients. Exemples d’això són els envasos que reemplacen al plàstic d’un sol ús, com Halopack o Sumbox, i els premiats, com l’embalatge per a càpsules hidrosolubles desenvolupat per a SPB o la solució per a bidons de negres BiB (Bag in Box) fabricat per a Akcoat.

L’empresa treballa per a trobar solucions que no sols complisquen amb les expectatives del client, sinó que també contribuïsquen positivament al medi ambient, amb especial èmfasi en productes per al sector alimentari, agrari i de gran consum.

Una altra de les seues novetats és la línia Foodservice per a aliments preparats i begudes. Es tracta d’una línia d’envasos fabricats en base de paper 100% reciclable i neutres per al medi ambient que inclouen tres gammes: Beverage, Dairy i FoodContainer. La primera, destinada a begudes (fredes i calentes), segona línia de productes destinada a derivats lactis, com a iogurts o gelats; i la tercera destinada a envasos per a alimentació anomenada FoodContainer, menjars preparats de 4a i 5a gamma.

L’embalatge premium també serà protagonista en Hispack 2024. Hinojosa destacarà els seus envasos per a aliments gurmet, vins o cosmètica, que combinen els més alts estàndards de disseny i sostenibilitat per a aconseguir una harmonia perfecta entre embalatge, disseny i producte.

Hispack atorga a Hinojosa durant la fira tres premis Liderpack

La presència d’Hinojosa en Hispack 2024 (Pavelló 2, Nivell 0, Carrer C, Estand 187) es veurà ressaltada per la seua participació en els prestigiosos Premis LiderPack. Durant la gala del 8 de maig, l’empresa rebrà tres premis en reconeixement a la innovació de les seues solucions d’embalatge. Aquests guardons reforcen la posició d’Hinojosa com a líder en el disseny i fabricació d’envasos sostenibles, destacant el seu enfocament innovador en diverses categories.

En aquest sentit, la cistella de Nadal desenvolupat específicament per a Grup Disber va ser reconeguda com el millor embalatge de logística i distribució, mentre que l’innovador envàs sostenible per a monodosis de detergent hidrosoluble desenvolupat al costat de SPB va guanyar en la categoria de millor embalatge de producte per a la llar. A més, l’embalatge intel·ligent per a traçabilitat amb codis QR únics ha sigut reconegut com el millor embalatge digital.

La participació en Hispack 2024 i la recepció d’aquests prestigiosos premis consoliden a Hinojosa com un referent en la indústria de l’embalatge, un reconeixement consolidat en la seua constant cerca de l’excel·lència i la seua capacitat per a transformar la innovació en solucions tangibles.

No hay comentarios

Dejar respuesta