El CFB Ciutat de Xàtiva estrena el seu camp de futbol inflable

L’escola de futbol base s’ha sumat a les activitats previstes en la campanya municipal “Quedem al Mercat” per a la cita del pròxim diumenge 12 de maig.

En aquesta ocasió, l’associació Gent del Mercat ha organitzat, en col·laboració amb l’ajuntament, un taller de cuina i castells inflables. Ací és on entrarà en escena el Ciutat de Xàtiva. El club se suma a l’activitat amb l’estrena d’un camp de futbol inflable que han adquirit per a complementar la seua activitat lúdica i formativa.

En horari de 11:30h a 13:30h tots els xiquets que vulguen podran utilitzar aquesta curiosa instal·lació en la qual es realitzaran també exhibicions, en moments puntuals, per part dels jugadors del Ciutat de Xàtiva CFB.


En Castellà:

El Ciutat de Xàtiva estrena su campo de fútbol hinchable

La escuela de fútbol base se ha sumado a las actividades previstas en la campaña municipal “Quedem al Mercat” para la cita del próximo domingo 12 de mayo.

En esta ocasión, la asociación Gent del Mercat ha organizado, en colaboración con el ayuntamiento, un taller de cocina i castillos hinchables. Aquí es donde entrará en escena el Ciutat de Xàtiva. El club se suma a la actividad con el estreno de un campo de futbol hinchable que han adquirido para complementar su actividad lúdica y formativa.

En horario de 11:30h a 13:30h todos los niños que quieran podrán utilizar esta curiosa instalación en la que se realizarán también exhibiciones, en momentos puntuales, por parte de los jugadores del Ciutat de Xàtiva CFB.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete − 17 =