Xàtiva se solidaritza una vegada més amb la lluita contra el càncer

Durant el matí d’ahir les integrants de la Junta Local contra el Càncer amb la col·laboració d’altres associacions com el de jubilats, la Junta Local Fallera, i les Ames de Casa, han recaptat fons per lluitar contra aquesta malaltia.

cuestacion-cancer-xativa-1-diaridigital.esSegons ha explicat la presidente, Xelo Boluda, “un any més estem ací amb molta il·lusió perquè cada any incrementem la recaptació. A més, hui hi ha molta animació, la gent participa molt, és molt solidària i està mol concienciada”.

En total s’han ubicat quatre taules, gestionades cadascuna d’elles per una associació. Boluda ha volgut donar les gràcies “a la gent de Xàtiva i d’altres pobles perquè aquesta recaptació es possible gràcies a tots ells”.

cuestacion-cancer-xativa-1

cuestacion-cancer-xativa-10-diaridigital.es

cuestacion-cancer-xativa-0-diaridigital.escuestacion-cancer-xativa-3-diaridigital.es Les empleades de GRANIER hui han donat totes les propines a la lluita contra el Càncer

cuestacion-cancer-xativa-11-diaridigital.es

cuestacion-cancer-xativa-4-diaridigital.escuestacion-cancer-xativa-6-diaridigital.escuestacion-cancer-xativa-7-diaridigital.escuestacion-cancer-xativa-8-diaridigital.es cuestacion-cancer-xativa-9-diaridigital.es

No hay comentarios

Dejar respuesta