El Ciutat de Xàtiva celebra el Nadal amb molt de futbol

El club xativí organitza activitats solidàries i un campus nadalenc

Amb l’aplegada de les festes de Nadal, el Ciutat de Xàtiva CFB adapta la seua activitat a les festivitats i, més enllà dels entrenaments que es puguen realitzar, ha preparat diverses activitats per a que el futbol continue sent el gran protagonista. L’agenda prevista és molt variada i inclou, com a cites més destacades, el “Gol Solidari” i un campus nadalenc.

Demà, divendres 24 de desembre, de 10:00 h a 13:00 h, el Poliesportiu Les Pereres (Ciutat de l’Esport) acollirà l’activitat del “Gol Solidari”. Serà un matí divertit i diferent amb activitats lúdiques i esportives per a tots els participants. A més, la cita servirà per a recollir joguets per als més necessitats, ja que per a participar cal aportar un joguet per a tractar que cap xiquet o xiqueta de la ciutat es quede sense regal aquest Nadal.

D’altra banda, els dies 28, 29 i 30 de desembre, de 10:00 h a 13:00 h, al Poliesportiu Les Pereres (Ciutat de l’Esport) es durà a terme en Campus de Futbol Nadalenc CDX. Es tracta d’una activitat formativa per a xiquets i xiquetes d’entre 5 i 16 de tots els nivells. Cal destacar que la resposta de la gent ha estat fantàstica, ja que fa dies que es van completar les places disponibles.

Totes les activitats es duran a terme complint amb totes les recomanacions de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública enfront de la COVID-19.

No hay comentarios

Dejar respuesta

ocho − dos =