Un alumne del CEIP Taquígraf Martí, guanya el III concurs de postals de Nadal de la Mancomunitat La Costera-Canal

  • Totes les postals rebudes s’han exposat al saló de plens de l’entitat.

El dibuix de Pasqual Ballester Sanhipólito, estudiant de sisé de primària del CEIP Taquígraf Martí de Xàtiva, ha sigut l’escollit per il·lustrar la felicitació amb la qual la Mancomunitat de Municipis felicitarà als veïns i veïnes de les comarques les festes.

Aquesta és la tercera edició que la Mancomunitat convoca adreçat als alumnes de cinqué i sisé de primària dels pobles que formen part de l’entitat. El jurat es va decantar per aquest dibuix on, a més de la imaginació, s’ha tingut en compte la  creativitat, el colorit, els motius nadalencs i  la destresa.  

Ha sigut hui dijous, 23 de desembre, quan s’ha procedit al lliurament de premis al saló de plenaris de la Mancomunitat. El xiquet que ha guanyat el premi especial ha rebut  una tauleta electrònica. Els classificats en primera posició de cada curs, un xec de 50 € per a material escolar, els segons un Smartwatch  i els tercers, uns altaveus Bluetooth.

Pel que fa a sisé de primària, Àngela Escrihuela Bolinches del centre CEIP Taquígraf Martí de Xàtiva ha quedat primera; Vega Arnau Ballester del CEIP Vicent Blasco Ibáñez de Montesa, segona; i Jordi Castells Galiana del CEIP Ramón Martí Soriano de  Vallada , tercer.

Pel que respecta als premis de cinqué de primària, Carmen Cerdà Cerdà del CEIP Vicent Blasco Ibáñez de Montesa, s’ha classificat en primera posició; Yasser Rahaoui del CEIP Taquígraf Martí de Xàtiva en segon lloc, i Leire Badenes Polop del CEIP Jaume I de Novetlè, tercera.

«En primer lloc volem aprofitar per a felicitar a Pasqual Ballester Sanhipólito i a la resta de joves artistes guardonats així com a la resta de xiquets i xiquetes que han participat amb els seus dibuixos» ha destacat la presidenta de l’entitat M. José Tortosa, qui ha afegit que «igualment, agraïm als col·legis que han col·laborat i esperem haver donat a conéixer un poc més la nostra entitat». 

No hay comentarios

Dejar respuesta