El PP de Xàtiva denuncia la paràlisi del govern socialista

Marcos Sanchis: «El Sr. Cerdà amb l’aprovació del preu de la taxa d’aigua ha enganyat i discriminat als veïns del Carraixet».

El PP ha denunciat en el ple municipal celebrat hui, la paràlisi del govern socialista. Entre els assumptes de l’ordre del dia figurava l’aprovació definitiva de les ordenances municipals per a l’any 2022. El grup municipal Popular ha votat en contra de les ordenances municipals.

Marcos Sanchis, del grup municipal popular, ha explicat que «havíem de votar en contra, ja que era el moment de baixar els impostos per a ajudar a empreses i famílies de la nostra Ciutat». Segons recordava el regidor popular «fins i tot tenim més de 2389 persones desocupades a Xàtiva, les famílies i les empreses estan patint les pujades de la llum, que hui anava a aconseguir els 400 euros megavat hora, a més de les pujades del gasoil; en definitiva un panorama duríssim per a tots».

A més d’això des del Partit Popular s’ha denunciat la falta d’execució de les inversions; només s’ha executat el 15% de les inversions previstes. Marcos Sanchis ha denunciat que «el govern socialista està paralitzat, que no ha fet res en 6 anys que porta governant; inversions com el col·legi Pla de la mesquita havia d’estar acabat en aquest any i encara no ha començat, igual que l’ampliació del pavelló, i al final els perjudicats per aquestes mentides són els ciutadans».

En el ple de hui es portaven les al·legacions de l’associació de veïns del Carraixet pel preu de la taxa de subministrament d’aigua. Des del Partit popular han denunciat l’engany i la mentida del Sr. ALCALDE que el mes de juny declarava que el preu de l’aigua seria un preu polític concorde al qual es pagava en el nucli urbà, pròxim als 0,27 euros el metre cúbic.

Marcos Sanchis referent a això ha declarat que el» alcalde ha enganyat i discriminat als veïns del Carraixet, que són veïns de Xàtiva i que l’actitud d’amagar-se darrere dels informes dels tècnics és signe evident de l’esgotament del govern socialista; us heu escudat en l’informe tècnic igual que el vau fer per a no bonificar 7000 euros als firaires, en canvi, sí que han organitzat una jornada de turisme d’interior gasten-se 9000 euros; aqueixes són les prioritats d’aquest govern.» En definitiva gràcies al vot favorable del govern socialista els veïns del Carraixet pagaran 1,34 euros el metre cúbic, 5 vegades més que en el nucli de Xàtiva, que es paga 0,27 euros el metre cúbic.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 + dieciocho =