El concurs ‘Utiye en curt’ arranca motors

El Cine Club Utiye ha posat en marxa la maquinària per llançar la nova edició del concurs de curtmetratges ‘Utiye en curt’, patrocinat per l’Ajuntament d’Ontinyent, Caixa Ontinyent i El Periòdic d’Ontinyent.

En aquest certamen els participants tenen 36 hores per escriure, rodar i editar un curtmetratge d’una durada màxima de 3 minuts, a partir d’un tema que proporcionarà l’organització al començament de la competició. Enguany la cita serà els dies 29 i 30 d’octubre a la capital de la Vall d’Albaida.

Els requisits fonamentals de les obres presentades són que l’audiovisual ha de ser rodat a la ciutat o el terme municipal d’Ontinyent; el tema proporcionat per l’organització haurà de ser la base del curt i es valorarà la utilització del valencià com a llengua principal en els treballs.

El nom dels guanyadors es faran públics el dissabte 12 de novembre, a les 19:00 h, en el Centre Cultural de Caixa Ontinyent. En aquest acte es lliuraran els premis que consisteixen en un primer premi dotat amb 800 euros, patrocinat per Caixa Ontinyent; un segon guardó de 300 euros, patrocinat pel Cine Club Utiye, i un tercer a càrrec de El Periòdic d’Ontinyent. A més s’atorgaran dues mencions especials sense quantia en metàl·lic.

Per a més informació es pot visitar la pàgina web www.cineclubutiye.com on es poden trobar les bases completes i el formulari on es poden realitzar les inscripcions fins divendres 28 d’octubre.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete + quince =