La Conselleria actuarà en la CV-81 d’Ontinyent, la Font i Fontanars i en la CV-41 de Xàtiva

La Conselleria ha tret a licitació el contracte per a efectuar obres de reforç de ferm i renovació superficial del paviment de diverses carreteres de la província de València.
El contracte es composa de cinc lots, a fi d’optimitzar la gestió de l’execució de les obres, i té un pressupost total de 3.807.165 euros, segons publica el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).
Les carreteres en les quals la conselleria va a intervenir són la CV-30 en termes municipals de València, Paterna, Xirivella, Alaquàs i Torrent; la CV-41 en termes d’Alzira, Carcaixent, La Pobla Llarga i Xàtiva; la CV-42 en termes d’Alzira i Algemesí; la CV-50, en termes de Torís, Xest i Vilamarxant, i la CV-81 en termes d’Ontinyent, La Font de la Figuera i Fontanars dels Alforins.
Les actuacions a realitzar constitueixen una important actuació de conservació de carreteres, els objectius de les quals són frenar la degradació dels paviments, augmentar la seua capacitat portante i, al mateix temps, augmentar la textura de la capa de rodadura.
La carretera CV-660 enllaça la carretera CV-81, a Ontinyent, amb La Font de la Figuera, sent una carretera canalitzadora del tràfic local i comarcal. L’objecte de l’actuació és el reforç i renovació superficial del paviment d’un tram de la carretera CV-81, a l’entorn del Pou Clar d’Ontinyent, i de dos trams de la carretera CV-660, el primer de quatre quilòmetres des del seu inici a La Font de la Figuera fins a l’entorn de l’accés a Fontanars dels Alforins, i el segon d’un quilòmetre a l’alçada del port de muntanya entre Fontanars i Ontinyent.
D’altra banda, la carretera CV-41 uneix les poblacions d’Alzira i Xàtiva a través de diversos municipis com Carcaixent, la Pobla Llarga i Manuel, constituint una via de comunicació vertebradora de les comarques de la Ribera Alta i La Costera. Així es reforçarà i renovarà el paviment de diversos trams de la carretera CV-41, el primer d’ells en la variant de la Pobla Llarga, un altre a l’entorn de l’Hospital Luis Alcanyís de Xàtiva, i l’últim en la CV-41, en l’entrada de Cogullada.

No hay comentarios

Dejar respuesta

quince − once =