Colomer destaca la gastronomia com un dels “elements més forts” per al turisme de la Comunitat Valenciana

El secretari autonòmic ha participat en Fitur en la presentació de la gala dels Sols Guia Repsol i la de ‘The World’s 50 Best Restaurants’

El secretari autonòmic de Turisme ha destacat que la gastronomia és «un dels elements més forts» per al turisme en la Comunitat Valenciana durant la presentació dels dos principals esdeveniments gastronòmics que acollirà la Comunitat Valenciana en 2023.

Es tracta de la gala dels Sols Guia Repsol, que se celebrarà a Alacant el pròxim 27 de febrer, i la gal·la ‘The World’s 50 Best Restaurants’, que acollirà València el mes de juny.

La presentació ha tingut lloc en l’estand de la Comunitat Valenciana de Fitur 2023, on Colomer ha remarcat l’aposta de Turisme Comunitat Valenciana per impulsar la gastronomia com a producte turístic a través de la marca L’Exquisit Mediterrani. «Serem un destí gastronòmic no per decret, sinó perquè ho barallem i fem gestió, estratègia, operativa i estructurem aquest producte adequadament, i això és L’Exquisit Mediterrani».

En aquest sentit, ha explicat que actualment més de 500 entitats s’han sumat a aquesta Xarxa, entre restaurants, diputacions, ajuntaments, federacions, associacions o escoles.

En l’acte han participat també la directora de la Guia Sol Repsol, María Ritter; l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, i la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez.

No hay comentarios

Dejar respuesta

catorce − 1 =