El col.lectiu LGTB de l’Ateneu Popular de Xàtiva reflexiona hui contra l’homofòbia

Hui dimarts a les 19 h a l’Ateneu Popular de Xàtiva de la plaça Sant Jaume

Coincidint amb el dia internacional contra la LGTBIfòbia el vídeo-fòrum de temàtica gai-lèsbica que cada mes organitza l’Ateneu Popular de Xàtiva vol reflexionar sobre les constants agressions que pateixen al nostre voltant persones gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals i intersexuals moltes voltes amb el més absolut silenci per part de la mateixa societat.

De vegades posem la vista a països como Rússia quan als nostres pobles s’ignora la difícil situació que aquestes persones pateixen la majoria de vegades en silenci i a fosques.

És necessari reivindicar l’educació en el respecte a les persones i la seua diversitat afectiva i sexual per tal d’eradicar les constants agressions que no per amagar-se deixe d’ocórrer.

Per tal de fer reflexionar sobre els diferents tipus d’homofòbia que pateix la nostra població el vídeo-fòrum d’aquest mes farà una reflexió especial sobre aquest rebuig social que encara es manifesta al nostre voltant. Així es projectarà un curt sobre la necessitat de fer visible aquesta realitat i tot seguit la pel-lícula “Cachorro” que tracta sobre la família homosexual.

El vídeo-fòrum LGTBI del Ateneu Popular de Xàtiva porta celebrant-se mensualmente des de gener amb temàtiques variades al voltant de la diversitat afectiva i sexual de les persones. El pròxim mes de juny, i per finalitzar el cicle, farà una projecció al carrer dins les activitats que l’Ateneu programa mensualment.

No hay comentarios

Dejar respuesta