El centre ocupacional participa en les setmanes culturals de quatre instituts

L’IES Simarro, l’IES José de Ribera i l’IES de Vallada organitzaren les seues setmanes culturals on ha participat el Centre Ocupacional La Costera de Xàtiva.


Els instituts Dr. Simarro, el Josep de Ribera i el de Vallada van organitzar les setmanes culturals aprofitant els dies previs a les vacances de Setmana Santa. Un dia de convivència en el que tots els centres educatius han organitzat diferents activitats com Carreres Populars, Mercats Solidaris, Projeccions audiovisuals i altres activitats lúdiques en les qualsCentre Ocupacional va participar.

Tant en el centre de Vallada com en els de Xàtiva, usuaris del centre ocupacional van van formar part de les curses solidàries que els IES havien preparat per a l’últim dia de classe abans de les vacances de Pasqua. Des del centre ocupacional s’hi van mostrar molt satisfets amb el col·lectiu educatiu ja que cada vegada estan més implicats i solidaritzats amb un sector que  participa de manera inclusiva en la societat.

aspros2


En Castellá;

El IES El IES Simarro, el IESSimarro, el IES José de Ribera y la IES de Vallada organizaron sus semanaculturales dónde ha participado el Centro Ocupacional La Costera de Xàtiva.

Los institutos Dr. Simarro, Josep de Ribera y el de Vallada organizaron las semanas culturales aprovechando los días previos a las vacaciones de Semana Santa. Un día de convivència en el que todos los centros educativos han organizado diferentes actividades como Carreras Populares, Mercados Solidarios, Proyecciones audiovisuales y otras actividades lúdiques en las qualsCentre Ocupacional participó.

aspros2Tanto en el centro de Vallada cómo en los de Xàtiva, usuarios del centro ocupacional van formaron parte de las cursas solidàrías que los IES habían preparado para el último día de clase antes de las vacaciones de Pascua. Desde el centro ocupacional se mostraron muy satisfechos con el colectivo educativo puesto que cada vez están més implicados y solidarizados con un sector que participa de manera inclusiva en la sociedad.

No hay comentarios

Dejar respuesta