Compromís inicia a Xàtiva un cicle de conferències

El cicle inicia el proper 2 d’abril amb una xerrada de Mònica Oltra a la plassa la bassa de Xàtiva (en el cas de plutja, es realitzaria a la Casa de la Cultura).


Compromís inicia així una sèrie de col·loquis-mítings amb l’objectiu de parlar i informar a tot aquell interessat en els objectius assolits pels diferents governs de compromís a diverses institucions. El primer no podía ser altre que el col·loqui de Mònica Oltra, l’actual Vicepresidenta del Consell i Consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, el proper 2 d’abril, qui parlarà de com està funcionant el Consell.

Les xarrades continuaràn amb àgueda Micó, secretaria d’organització; Fran Ferri, portaveu a les Corts i Maria Josep Amigó, Vicepresidenta de la diputació, el proper 16 d’abril. El 30 del mateix mes acudirà Vicent Marzà, Conseller d’educació, investigació, cultura i esport. Clara Ferrando, secretaria autonòmica d’hisenda vindrà a Xàtiva el 14 de maig. Mentre Jordi Sebastià, eurodiputat de Compromís i Rafa Climent, conseller d’economia sostenible, participaràn als col·loquis els dies 4 i 25 de juny respectivament.

Totes les xarrades tindràn lloc a les 18:00 hores a la Plaça la Bassa. En cas de plutja, es realitzaràn a la Casa de la Cultura.

No hay comentarios

Dejar respuesta