Canals inverteix en la millora del Pavelló Ricardo Tormo i l’antiga Casa de la Cultura

Recentment, l’alcalde de Canals, Ricardo Requena, ha signat els edictes que han donat l’eixida a l’inici de les obres de millora que van a realitzar-se de forma imminent al Pavelló Ricardo Tormo i a l’antiga Casa de la Cultura ‘Ca Paquita la Moruna’.

Concretament, al Pavelló Ricardo Tormo es destinaran 24.000 € per a la col·locació d’un ascensor que comunique amb les graderies de dalt des de la planta baixa de l’edifici esportiu i social. Aquest es considera un servici necessari perquè tot el món, incloent-hi les persones amb mobilitat reduïda, puga gaudir de les activitats realitzades a l’espai públic. Per altra part, també es durà a terme l’ampliació del forjat que uneix les graderies, de manera que es proporcionarà un ampli espai on es té contemplat instal·lar el Museu Ricardo Tormo. Per a aquest procés es destinaran 32.000 € i ambdues obres s’efectuaran per ATG Desarrollos, que fou l’empresa adjudicatària de la licitació.

En relació amb el condicionament que es farà a l’antiga Casa de la Cultura ‘Ca Paquita la Moruna’, són 20.849 € els pressupostats per a la reparació puntual de l’edifici i renovació de les finestres i la fusteria. Aquesta reforma serà realitzada per l’empresa Construcciones y Reformas Copal que fou la que més es va ajustar en el procediment administratiu.

L’alcalde de Canals, Ricardo Requena, ha valorat aquesta posada en marxa de les intervencions infraestructurals en estos dos edificis com «una gran milloria amb la que pretén fer més accessible el pavelló multidisciplinari, posar el museu i el record al nostre campió del món més a prop de la gent i adequar amb un manteniment necessari l’antiga Casa de Cultura». Segons Requena, «cal felicitar a les tres regidories implicades directament, com són la d’Esports, la de Cultura i la d’Urbanisme pel treball coordinat en poder tirar endavant tres importants apostes que l’actual Equip de Govern Local ens vam proposar a l’inici de la legislatura».

No hay comentarios

Dejar respuesta