Xàtiva posa punt i final a la seua Fira amb un gran espectacle

El camp de la Murta va acollir en la nit d’ahir la cloenda de la Fira d’Agost 2017. Un acte que va reunir a centenars de visitants així com a alcaldes de la comarca per tal d’acomiadar la Fira d’enguany així com a la seua màxima representant, la Reina, Laura Hernández.

IMG_6735Segond va asegurar el primer edil de la ciutat, Roger Cerdà, durant la seua intervenció, «aquesta edició serà recordada per ser la que per fi ha abordat la necessària renovació de l’organització comercial i l’ampliació del recinte firal. Ha sigut un canvi important i ambiciós, amb la vista posada en millorar la nostra Fira, en modernitzar-la i en projectar-la cap al futur».

En aquest sentit, va afegir que «crec que, en general, la majoria dels canvis han funcionat i han estat acceptats de bon grau per ciutadans i visitants. També és cert que hi ha hagut alguns aspectes que requeriran un cert debat i reflexió per a la seua posterior rectificació. Per això vull donar les gràcies als ciutadans i ciutadanes de Xàtiva, per haver demostrat que aquesta és una societat que ha perdut la por al canvi i per donar una vegada més exemple de com s’ha de viure la festa».

IMG_6692Cerdà també va tindre paraules per a la Reina d’enguany: «He de donar les gràcies a Laura, la nostra benvolguda reina, perquè has desenvolupat la teua tasca a la perfecció. Ha sigut un autèntic plaer per a mi i estic segur que també per a tots els xativins i xativines, compartir aquestos dies amb tu. Durant aquesta Fira, tant tu com les teues dames i acompanyants heu fet una demostració de correcció, de discreció i de saber estar en tot moment. Espere sincerament que aquesta setmana siga un dels millors records de la teua joventut i que hages sigut feliç. Per això i per la teua tasca durant aquesta Fira, tens el meu reconeixement i la meua gratitud. Enhorabona per un treball ben fet i moltes, moltíssimes gràcies».

IMG_6704Després de que la Reina, molt emocionada s’acomiadara dels allí presents i de tots els veïns agraint que l’hagen acompanyat en aquesta experiència, l’acte protocol·lari va deixar pas al fi de festa amb ‘Music has no limits’, un espectacle musical que va ser molt aplaudit pels assistents i que va ficar al públic en peu a ritme de les cançons més conegudes de la història de la música.

Per finalitzar l’acte de “Cloenda” de la Fira de Xátiva 2017, Germans Caballer Pirotècnics, S.L. va realitzar un espectacle Piro Musical amb una durada aproximada de 12 minuts, compost de quatre temes musicals molt coneguts, la gent va quedar encantada amb l’espectacle

No hay comentarios

Dejar respuesta