1.100 atletes correran la mitja marató de Xàtiva proper diumenge

En el matí d’ahir es va presentar la XIV edició de la mitja marató de Xàtiva, organitzada pel Club Atletismo Ajos Xàtiva amb la col·laboració del Consell Esportiu Municipal. A l’acte assistiren el regidor d’Esports, Pedro Aldavero i el president del club Ajos Xàtiva, José Enrique Cuenca. La cursa tindrà lloc aquest diumenge, des de les 10 fins a les 12:30 hores.

S’espera una participació d’uns 1.100 atletes en una competició que s’ha consolidat dins del calendari anual d’aquest tipus de proves a la Comunitat Valenciana. El 20% dels corredors són de Xàtiva, mentre que el 80% restant provenen de fora de la ciutat. La cursa compta amb la col·laboració d’aproximadament 250 voluntaris.

El regidor Aldavero ha senyalat aquesta prova com a «una referència en tota la Comunitat Valenciana. Catorze edicions són paraules majors. És un èxit que participen 1.100 persones havent tanta oferta de carreres populars»

D’altra banda, ahir també es va inaugurar l’exposició del concurs de fotografia de la mitja marató. La mostra estarà oberta a la Casa de Cultura fins el dia 28 de febrer.

No hay comentarios

Dejar respuesta