Els alumnes del CEE Pla de la Mesquita i del Centre Ocupacional La Torre visiten Llosa FM

Amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio, celebrat el passat 13 de febrer, Llosa FM va rebre la visita dels alumnes del CEE Pla de la Mesquita de Xàtiva i del Centre Ocupacional La Torre de València el divendres 16. Es tracta d’una activitat coordinada per Carlos Hernández i José Ramón Díaz. Hernández és professor de Telecomunicacions en la Universitat Politècnica de València i director de la Tesi Doctoral amb la que Díaz va obtenir la màxima puntuació, sobre ràdio i persones amb diversitat funcional.

llosa-radio-diaridigital.es-3El Col·legi Públic d’Educació Especial Pla de la Mesquita està situat a Xàtiva i compta amb grans professionals que cada curs s’encarreguen de formar a alumnes amb diversitat funcional. El Centre Ocupacional La Torre és un centre de serveis de suport per a persones amb diversitat funcional. Té com a finalitat principal el desenvolupament i millora de la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional, a través d’una atenció integral. Els alumnes d’ambos centres van descobrir en la seua visita a Llosa FM com funciona una ràdio municipal des de dins i van realitzar diverses pràctiques com ara fer-se entrevistes entre ells o gravar falques.

llosa-radio-diaridigital.es-2Aquesta no és la primera vegada que la ràdio municipal de La Llosa de Ranes rep la visita de centres educatius, ja que han sigut diversos els centres que han passat per les seues instal·lacions, com per exemple la Universitat Politècnica de València (en més d’una ocasió), el CEIP Crist del Miracle de la Llosa de Ranes o el Col·legi Claret de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta