Arranca el concurs Jóvens Intèrprets de Xàtiva amb la modalitat vent-fusta

El passat cap de setmana es va donar el tret de sortida a la XVIII edició del Concurs de Jóvens Intèrprets “Ciutat de Xàtiva” amb la modalitat vent-fusta.

Al llarg de dissabte, un total de 30 participants vinguts de diversos punts de la geografia espanyola van afrontar la primera fase del concurs amb la interpretació d’una obra obligada, triada pel tribunal. L’endemà diumenge, els 17 finalistes van encarar la segona fase del certamen amb la interpretació d’una obra d’elecció lliure.

El tribunal encarregat de qualificar i premiar les diferents modalitats, que en aquesta edició ha estat format per Juan Izanardo (president), Enrique Marín (especialista de clarinet), José Manuel Beltrán (esp. en flauta), David Pons (esp. en saxo) i Daniel Ibáñez (esp. en oboè), va acordar, per unanimitat, declarar desert el premi de la modalitat A (jóvens de 22 a 26 anys d’edat i dotat amb 1.300€.) i atorgar dos accèssits a la modalitat B (jóvens de 17 a 21 anys d’edat).

Els guardonats amb el primer premi han sigut:

Juan Antonio Mollá Albero, intèrpret de Saxo, de 20 anys i procedent de Caudete, premiat en la modalitat B amb diploma, trofeu i 1.000€.

Carlos Miguel Pascual Gorriz, intèrpret de flauta, de 16 anys i procedent de Llíria, premiat en la modalitat C amb diploma, trofeu i 800€.

I els accèssits, valorats amb 450€, van ser per a:

Irene Martínez Navarro, intèrpret de clarinet, de 20 anys i procedent de San Lorenzo del Escorial, premiada en la modalitat B.

Alexandre Escrivà Grau, intèrpret de clarinet, de 21 anys i procedent de Tavernes de Valldigna, premiat en la modalitat B.

Pablo Díaz Díaz, intèrpret de clarinet, de 14 anys i procedent de Collado Villalba, premiat en la modalitat C.

El proper cap de setmana, 24 i 25 de febrer, el conservatori albergarà les audicions de l’especialitat vent-metall del concurs.

No hay comentarios

Dejar respuesta

18 − dieciseis =