S’instal·len prestatgeries industrials en una de les naus niu municipals de Canals

L’Ajuntament de Canals adequa una nau niu situada al polígon industrial de Les Moles amb el muntatge de prestatgeries industrials, que facilitaran la distribució i organització de tot el material necessari per a les activitats que du a terme la Brigada d’Obres i Serveis.

Les huit prestatgeries, instal·lades en dos files, tenen unes dimensions de 2,80 metres d’ample, 6 metres d’alt i 1,10 metres de profunditat. Aquestes es varen adquirir en abril de 2008, però no ha sigut fins al passat maig d’aquest any que s’han estructurat.

Amb la nova disposició, s’aprofita en gran mesura l’espai del qual disposa la nau, ja que en compte de distribuir el material de forma estesa al sòl es col·loca verticalment a les prestatgeries, utilitzant així tota la capacitat que ofereix l’alçada de la nau niu.

Mitjançant aquesta nova intervenció, assenyala l’alcalde de Canals, Ricardo Requena, “la disposició a les prestatgeries dels abundants materials d’obra com blocs, voreres, sacs de grava i arena, palets de ciment, tanques, etc., serà molt més eficaç i productiva”. A més a més, “l’equip de govern local continua en el camí encetat d’adequació de les naus niu per a poder redistribuir el seu ús i finalitat”, ha conclòs Requena, qui té delegada aquesta àrea.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × cinco =