S’obri la matrícula del nou curs escolar a l’EPA de Canals

L’Escola de Persones Adultes de Canals va obrir les inscripcions per al nou curs ahir dia 4 de setembre. Entre les ofertes educatives que s’ofereixen al centre de formació es troba el graduat de secundària, educació de base, alfabetització-neolectors i castellà per a estrangers.

Respecte als idiomes que s’impartiran durant el curs 2017-2018, l’oferta educativa se centra en el valencià, des del nivell A1 fins al C2, i en l’anglés del A1 fins al B1. Abans de començar les classes l’alumne podrà rebre una valoració per tal d’aconsellar quin nivell és el més recomanable en el seu cas. A més, el curs s’orienta per a preparar les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià i de l’Escola Oficial d’Idiomes.

Altres interessants cursos que s’ofereixen són els d’accés als cicles formatius i a la universitat, on es prepara la part de la prova comú a totes les branques. Per altra banda, s’organitza el curs d’alfabetització informàtica per a les persones que busquen formació sobre les eines bàsiques d’informàtica i internet.

La matrícula romandrà oberta des del dilluns 4 de setembre fins al dijous 14, en horari de 10.00 a 14.00 i de 19.00 a 21.00. Les places dels cursos són limitades; una vegada es tanquen els grups es formarà una llista d’espera a la qual es recorrerà si començades les classes hi ha alumnes que no hagen assistit.

Per tal de facilitar la informació sobre l’oferta formativa a tot aquell interessat, un grup representant del professorat i l’Associació d’Alumnes instal·larà el pròxim divendres 8 una paradeta al mercat.

Per al responsable polític de l’EPA Canals, Ricardo Requena, “es tracta d’un servei educatiu i social que presta l’Escola amb una rellevància per a la nostra localitat que seria difícil de quantificar i impossible de substituir si aquest no existira”. Part d’aquest servei, indubtablement, “cal agrair-lo al professorat, per la seua inclusió en el projecte educatiu, i l’associació d’alumnes, perque empren part del seu temps lliure en ajudar a l’organització de les classes, les activitats complementàries i formatives”, ha conclòs l’alcalde de Canals.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos − 1 =