Canals organitza nombroses activitats infantils per a la Fira 2017

La regidoria de Fira i Festes ha preparat una àmplia oferta d’activitats infantils per a la programació de la Fira de Setembre d’enguany. Els més menuts de la casa podran trobar pràcticament cada dia nous tallers, jocs i espectacles dels quals gaudir amb tota la família.

Les activitats per als xiquets comencen el divendres 15, on d’11:00 a 13:30h a la Plaça Pont del Riu es faran jocs populars, tallers infantils i teatre. L’endemà, d’11:00 a 13:00h, també s’organitzaran tallers. El mateix dissabte 16, a les 19:30 de la vesprada, tindrà lloc a l’Avinguda Vicente Ferri l’espectacle d’animació al carrer “Equilibrando ilusiones”, una proposta de la companyia granadina Circovito.

El diumenge dia 17, també a l’Avinguda, es continuarà amb els tallers infantils d’11:00 a 13:00h i a la vesprada, a les 19h, s’oferirà l’espectacle “El hombre que perdía los botones”, per part dels catalans Circ Pànic. Una altra possibilitat per a acudir al teatre infantil serà a les 18:00h del dilluns 18, on la companyia Mila FR interpretarà “Hormigas” al Parc Jaume I.

Més propostes infantils arriben el dimarts 19 a les 18:00, on els xiquets podran participar en un taller de maquillatge de fantasia al Parc Jaume I, i el dimecres 20 a les 18:30h, on es durà a terme al Centre Cultural Papa Calixte III el teatre “Els Colors del Tic-Tac”. L’entrada per a assistir té un preu de 3€ que inclou una invitació per a l’actuació de Dani Miquel.

El dijous 21 segueix l’oferta teatral, ja que la companyia suecana Maduixa Teatre representarà “Pop’s Corn” a les 18:30 en el Parc Papa Calixte III. Les activitats infantils acaben el divendres 22 amb l’actuació del popular cantacançons Dani Miquel i els Ma, Me, Mi, Mo, Músics. L’entrada és de 3€ i es realitzarà al Centre Cultural Papa Calixte III.

Amb tota aquesta proposta per als dies de Fira, Celia Ibáñez, delegada de l’àrea de Fira i Festes, convida a tots els xiquets i xiquetes a què hi participen amb tota la família, ja que segur s’ho passaran d’allò més bé amb la gran varietat d’activitats organitzades.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos + 12 =