EU Xàtiva Unida finalitza la seua campanya per a explicar la seua tasca a l’equip de govern

En la meitat de la legislatura, la formació política ha destacat els avanços en mobilitat, gestió dels aparcaments públics, i promoció agrícola així com l’inici de projectes de futur per a la promoció econòmica, per a la memòria històrica i per fer possible que la gent puga participar en els plenaris municipals.

També Esquerra Unida, des de les seues cinc regidories, ha impulsat l’inici de processos i fórmules de participació ciutadana que mai s’havien fet a Xàtiva, així com creat un servei d’ajuda al transport d’universitaris i millores en infraestructures educatives. La Casa de les Dones, posada en marxa aquest mateix mes de juny, és altra realitat del programa electoral, així com la millora en la programació artística del Gran Teatre, que ja compta amb més de 800 “amics del teatre” i una programació que ofereix, tot tipus de música i dansa a més de teatre per a tots els públics, segons apunten.

El coordinador local del col.lectiu Miquel Lorente ha destacat que “estem treballant per superar els projectes ideològics tancats, per a consolidar programes que es fonamenten en le poder de la gent”. Lorente ha dit també què “celebrem dos anys de govern transformador” i que “amb paciència hem superat els pitjors moments i estem superant molts entrebancs” però en este temps de legislatura “som conscients de que allò que és nou no ha acavat de nèixer i allò que és vell no ha acabat de morir” en referència clara a totes les transformacions que s’han d’emprendre encara per millorar la qualitat de vida en la ciutat.

Demà dijous, EU celebrarà una assemblea a la seua seu en la qual es farà un balanç de les activitats realitzades i es prepararà l’encontre anual de l’afiliació i simpatitzants que enguany es celebra al CCX de Xàtiva el dissabte 22 i en el qual es planificaran tasques del col.lectiu per al nou curs polític.

No hay comentarios

Dejar respuesta

catorce − siete =