XVIII Trofeu Internacional Castàlia Castelló-Costa Azahar

Els dies 4 I 5 de desembre, s’ha celebrat en la Piscina Municipal Coberta la Salera de 50 m. de Castelló el XVIII Trofeu Internacional Castàlia Castelló-Costa de la Flor del taronger en el qual van participar més de 600 nadadors integrats en 63 clubs de la RFEN de diferents comunitats autònomes, així com els nadadors de cinc clubs europeus.

Pel club Natació Xàtiva van competir els següents nadadors:

Categoria Infantil: Andrea Soriano i Nadia García
Categoria Júnior: Adam Rodríguez, David Levecq i Carme Benito

En aquest trofeu els nostres esportistes han competit amb nadadors d’un gran nivell, ja que entre els participants es trobaven nadadors de la selecció espanyola de natació i d’altres països europeus.
El trofeu consta de quatre sessions en jornades de dissabte i diumenge, la primera jornada va tindre lloc el matí del dissabte en la qual es va competir per un lloc en les finals que es van celebrar en la vesprada del dissabte; el diumenge al matí va anar també per a les sèries classificatòries i les de la vesprada per a les finals, amb un total de 32 proves individuals i dues de relleus mixtos.

Els nadadors de Xàtiva que van participar en onze proves individuals, han revalidat els seus registres en piscina llarga, aconseguint unes bones classificacions i destacant el cinqué lloc en la final B de Carme Benito en els 50 m. esquena amb un temps de 32″18.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete − siete =