Xàtiva alberga la primera jornada dels Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana de Bádminton

Dissabte passat 4 de desembre el Pavelló Municipal Francisco Ballester de la localitat de Xàtiva va acollir la primera jornada dels “Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana en la categoria aleví. Una jornada va reunir un total de 22 esportistes dels clubs i escoles de la província de valència. Destacar que la meitat de jugadors que van prendre part en la competició pertanyien al Club Bádminton Xàtiva (5) i a l’Escola Esportiva Municipal de Bádminton (6).

El resum de la jornada va ser bastant positiu perquè els esportistes amb més experiència en la competició com Martina Molina, Feliu Terol i Meshack Martínez van aconseguir imposar-se en els 4 partits disputats, seguits de Xavi Roca i Alexis Piñero amb 3 victòries sobre 4 possibles. I amb 2 de 4 tenim a Lídia Ramón i Nerea Picó.

La resta de participants almenys va aconseguir una victòria al llarg del matí i el balanç general va ser positiu per als xativins perquè es va aconseguir arribar al 55% de victòries en la prova d’individuals i aconseguir el 59% en les proves de dobles.

Bon inici per als esportistes alevins i benjamins que en diversos casos era la primera ocasió en la qual participaven en aquesta competició després d’haver-se iniciat en el bàdminton el mes d’octubre en l’E.D.M.

Agenda esportiva

Torneig Territorial Categories Inferiors

Dissabte que ve 11 de desembre a partir de les 9.00h el Pavelló Municipal Francisco Ballester de Xàtiva acollirà l’últim Torneig Territorial Ranquable (TTR) de la temporada 2021, destinat a les categories inferiors Sub-11, Sub-13, Sub-15, Sub-17 i Sub-19. Com és habitual en aquests tornejos el Club Bàdminton Xàtiva tindrà esportistes competint en totes les categories.

Aquest esdeveniment és una gran oportunitat perquè els xativins puguen gaudir del bàdminton en la localitat de Xàtiva, per la qual cosa els animem que s’acosten al Pavelló Municipal F. Ballester ha gaudir del bàdminton i animar als nostres representants.

Redacción: Javier Alcázar Tomás.

Fotografías: Javier Alcázar Tomás y Federación Española de Bádminton.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × dos =